BIST 10.343
DOLAR 32,67
EURO 35,08
ALTIN 2.446,94
HABER /  SPOR

Lincoln isyan bayrağını açtı

Lincoln, kadro dışı kalmasına sert yanıt verdi. Feldkamp'a resti böyle çekti;

Abone ol

G.SARAY’DA derbi öncesi sezonun geleceğini de etkileyebilecek ’şok’ gelişmeler yaşandı, teknik direktör Feldkamp Lincoln ve Hakan Şükür’ü 'disiplinsizlik' gerekçesiyle kadro dışı bıraktı.

LINCOLN: Bavulumu hazırlar giderim

BrezilyalI oyuncu “Ben çocuk değilim. Nerede ne yapacağımı bilirim. Feldkamp’ın bu komik kurallarından sıkıldım. Bu yaptığı ilk de değil zaten. Ben artık bu hocayla yapamam” diyerek Alman hocaya isyan bayrağı açtı. Yöneticiler de dün kadrodışı kalan Lincoln’ü Florya’ya çağırarak dün bu söyledikleriyle ilgili ifadesini aldılar. Fakat Lincoln’ün “Ben kuzenlerimi izin alarak kampa soktum. Bu ne saçmalık. Profesyonelliği iyi bilirim. Bavulumu hazırlar giderim. Hayatımda kampta kalmadım. Burada kampta kalıyoruz. Ona tamam. Ama ben 18 yaşında genç bir oyuncu değilim” dediği öğrenildi.

Feldkamp'ın kararı üzerine Florya’dan ayrılan Hakan Şükür çocukları ile birlikte günü Kanyon alışveriş merkezinde geçirirken, Lincoln ile buluşması, yöneticilerin Brezilyalı oyuncuyu tesislere çağırmasıyla gerçekleşmedi. Hakan Şükür’ün oldukça üzgün olduğu gözlemlenirken yıldız oyuncunun 5 gündür Beşiktaş karşılaşması için Florya’da yatıp kalktığı ve Ramazan ayının başından beri yönetimin isteğiyle oruç tutmadığı öğrenildi. Hakan’ın kendisini özleyen kızı Buse ile kampta kalmasını ’disiplinsizlik’ olarak yorumlayan Feldkamp, takımdaki en büyük destekçisini de böylece kaybetmiş oldu.