BIST 9.577
DOLAR 33,98
EURO 37,84
ALTIN 2.820,36
HABER /  GÜNCEL

Lille yöneticileri beklemiyordu

Trabzonspor ile Lille şampiyonlar liginde kader maçına çıkıyor. Bordo mavili taraftarların ilgisi Lille yöneticilerini ürküttü

Abone ol

Trabzonsporlu taraftarların 7 Aralık'ta Lille Metropole Stadı'nda oynanacak olan maç için kendilerine ayrılan 5 bin 500 kişilik yeri tamamen doldurması, Fransız kulübü yetkililerini şaşırttı.

18 bin 500 kişilik yer için bilet satışına devam eden Lille yetkililerinin, taraftarlarına çağrı yaparak, "Kendi evimizde deplasmanı yaşamayalım" uyarısında bulunduğu belirtildi. Trabzonsporlu taraftarlar ise Lille kulübüne ayırdığı yüksek sayıda bilet kapasitesi nedeniyle teşekkür etti.

COLMAN: "MİLLİ FORMA HEP HAYALİMDE"

Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor'un yıldız isimlerinden Colman, Arjantin Milli Takım forması hayaliyle yaşıyor. Colman, "Çağrılacağım diye umutla bekliyorum" dedi.

Trabzonspor'un Inter ile Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda 1 - 1 berabere kaldığı maçta UEFA tarafından maçın adamı seçilen Arjantinli futbolcu Gustavo Colman, milli forma hayaliyle yaşıyor. Trabzon'da çok mutlu olduğunu, çocuklarının çok iyi derecede Türkçe konuştuğunu ve iyi komşulara sahip olduklarını ifade eden Colman, "'Trabzonspor'a gelirken milli takıma çağrılmam daha kolay olacak diye düşünüyordum. Ve hala da böyle düşünüyorum. Milli forma hep hayalimdi. Bir gün çağrılacağım diye umutla bekliyorum. Performansımı artırarak sürdürdüğüm ve Şampiyonlar Ligi'nde de yolumuza devam ettiğimiz taktirde bu hayalimi gerçekleştirmekte başarılı olacağımı düşünüyorum" dedi.