BIST 9.771
DOLAR 33,98
EURO 37,67
ALTIN 2.728,39
HABER /  SPOR

Lig TVnin Fenerbahçe şaşkınlığı

Lig TV yaptığı yazılı açıklamada, Aziz Yıldırım'ın suçlamalarının üzüntüyle karşılandığını belirtildi..

Abone ol

Lig TV'nin internet sitesi 'www.ligtv.com.tr''de yapılan açıklamada, Aziz Yıldırım'ın, Lig TV'yi hedef alan açıklamalarının üzüntüyle karşılandığı belirtilerek, ''Lig TV, her kulübe saygıyla, sevgiyle yaklaşmaktadır, bundan sonra da öyle olacaktır. Sayın başkanın suçladığı Lig TV spikerleri, yıllara dayalı tecrübeleri olan, ülke genelinde takdir toplayan, işlerinin bir numarası, bu ülkenin en iyi, en iddialı spikerleridir'' denildi.

YILDIRIM'IN SUÇLAMALARINI ANLAYABİLMİŞ DEĞİLİZ
Fenerbahçe maçlarının, her takımın maçında olduğu gibi tüm ayrıntılarıyla verildiği, bu konuda ciddi bir titizlik gösterildiği ifade edilen Lig TV açıklamasında şu görüşlere yer verildi:

''Nitekim Fenerbahçe yöneticileri de hakemleri eleştirirken, haklılıklarını savunurken, Lig TV'nin görüntülerini kaynak olarak almaktadırlar. Buna rağmen Lig TV'nin her fırsatta hedef gösterilmesini anlayabilmiş değiliz.

Bunu vicdani ve hukuki bulmuyoruz. Unutulmasın ki Lig TV, ülke futbolunun ana yayıncısıdır. Futbolun iyi gitmesi, Fenerbahçe dahil tüm takımlarımızın başarılı olmasının, Lig TV'ye sayısız yararı vardır.