BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  DÜNYA

Liderin keyfi yerinde

Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de futbolcuların neşeli halleri dikkat çekerken, Salih Uçan ve Emmanuel Emenike’nin teni...

Abone ol

Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de futbolcuların neşeli halleri dikkat çekerken, Salih Uçan ve Emmanuel Emenike’nin tenis topu ile yaptıkları mini şov göz doldurdu.
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde, Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 3 gruba ayrılan sarı-lacivertli futbolcular, 5’e 2 top kapma, ayak voleybolu ve pas çalışması yaptı. Antrenman serbest çalışmalarla tamamlandı.
Fenerbahçe’de kaptan Emre Belözoğlu’nun tedavisine devam edildiği bildirilirken, sağ kasığında ağrıları olan Selçuk Şahin tedbir amaçlı olarak özel program dahilinde çalıştı.
Sarı-lacivertli futbolcuların neşeli halleri dikkat çekerken, genç futbolcu Salih Uçan ve Nijeryalı futbolcu Emmanuel Emenike’nin tenis topu ile yaptıkları mini şov göz doldurdu.
Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.
(İHA)