BIST 10.682
DOLAR 32,54
EURO 35,11
ALTIN 2.466,87
HABER /  SPOR

Lidere sevgi seli

Sivas'ta bir ilköğretim okulu, Sivasspor'a destek amacıyla gıda kermesi oluşturuldu.

Abone ol

Sivas'ta bir ilköğretim okulu tarafından lider Sivasspor'a destek amacıyla gıda kermesi oluşturuldu. Kermesin açılışına katılan teknik direktör Bülent Uygun ve futbolculara öğrenciler ve veliler yoğun sevgi gösterisinde bulundu.
    
Kentte eğitim veren Ülkü İlköğretim Okulu'nda, okul idaresi ve velilerin organizesinde, lider Sivasspor'a destek olmak amacıyla gıda kermesi oluşturuldu.
    
Sivasspor bayrakları ve kırmızı-beyaz balonlarla süslenen okulun girişinde yoğun sevgi gösterileriyle karşılaşan Uygun ve futbolcular, öğrenciler ve velilere imza dağıttı.
    
Öğrencilerin anneleri tarafından yapılan pasta, kurabiye, kek gibi gıdaların sergilendiği kermesin açılışını, Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Tunç, İl Hukuk İşleri Müdürü İbrahim Tezel, teknik direktör Bülent Uygun, kaptan Mehmet Yıldız ve okul müdürü Birol Elmacıoğlu yaptı.
    
Kurdaleyi kesmeden önce öğrencilere hitap eden Uygun, ''Biz inandık, çalıştık ve başardık. Şimdi sıra sizde. İnanın, çalışın ve başarılı birer öğrenci olun'' dedi.
    
Daha sonra kermesi gezen Uygun ve futbolcular, öğrenci velisi kadınlarla tek tek tokalaştı. Uygun, Sivasspor forması şeklindeki yapılan yaş pastayı Tunç, Tezel ve Mehmet Yıldız ile birlikte kesti. Kermese 50 YTL katkıda bulunan Uygun, kendisine ikram edilen pastayı yedi.
    
Sivasspor atkısı açan kadınlarla hatıra fotoğrafı çektiren Uygun ve futbolcular, öğrencilerin sevgi gösterileri arasında okuldan ayrıldı. Uygun ve futbolcuları okulun koridorlarından araçlarına kadar takip eden öğrenciler, imza alabilmek için birbirleri ile yarıştı.