BIST 9.668
DOLAR 34,18
EURO 38,28
ALTIN 2.903,29

LG G5'in teknik özellikleri ve fiyatı!

LG G5'in teknik özellikleri ve fiyatı!

LG’nin merakla beklenen yeni amiral gemisi nihayet resmi olarak tanıtıldı.

LG G5'in teknik özellikleri ve fiyatı!

LG’nin merakla beklenen yeni amiral gemisi nihayet resmi olarak tanıtıldı. Bir süredir hakkında birçok iddia ortaya atılan ve sızıntılara konu olan LG G5 tüm detaylarıyla karşımıza çıktı. Tamamen yenilenen metal gövdesi, gelişmiş donanımı ve akıllı telefon dünyasına yeni bir soluk getirecek “Magic Slot” ile LG G5, yılın öne çıkan akıllı telefonlarından biri olacağını şimdiden göstermiş durumda.

LG G5'in teknik özellikleri ve fiyatı!

Metal gövde Artık neredeyse tüm amiral gemisi modellerde metal malzeme tercih ediliyor. Geçtiğimiz yıl LG’nin de metale geçiş yapması bekleniyordu ancak LG bunun yerine deri bir arka tasarımla karşımıza çıkmış ve tasarımda fazla bir değişikliğe gitmemişti. Bugün tanıtılan LG G5, Güney Koreli şirketin önemli değişimleri bu modele sakladığını gösteriyor.

LG G5'in teknik özellikleri ve fiyatı!

Cihazda ilk bakışta yenilenmiş tasarım hatları öne çıkıyor. G4’te daha köşeli hatlara yer veren LG, G5’ye yuvarlatılmış köşeler tercih ediyor. Ayrıca çerçevelerin önceki modele göre daha da inceltilmiş olması dikkat çekiyor.

LG G5'in teknik özellikleri ve fiyatı!

Arka tarafa baktığımızda ise çift kameranın yer aldığını görebiliyoruz. Kameranın hemen altında ise hem cihaza giriş yapmayı kolaylaştıran hem de güvenliği artıran parmak izi okuyucusu bulunuyor. Alt kısımda LG G5’in belki de en etkileyici özelliği bulunuyor. Bu kısım aşağı doğru çekilerek çıkartıldığında pil değişimi yapılabiliyor. Ayrıca buraya farklı modüllerin takılması da mümkün oluyor. Örneğin kamera modülü takıldığında telefonu tutmak ve fotoğraf çekmek daha kolay bir hale gelirken Bang & Olufsen’in ses modülü kullanıldığında yüksek ses kalitesine ulaşılıyor. LG G5’in pembe, altın, gümüş ve gri renk seçenekleri bulunuyor.