BIST 10.343
DOLAR 32,67
EURO 35,10
ALTIN 2.448,91
HABER /  GÜNCEL

Lezbiyen değil aseksüelim

Seyircinin çok yakından tanıdığı bir isim cinsel kimliğini açıkladı. Sırlarını verdi...

Abone ol

Ayşe Arman'ın bugünkü konuğu Şenay Düdek olmuş. Düdek Arman'ın sorularına ilginç yanıtlar vermiş.

Babanız sizi "Erkek Fatma" olarak mı yetiştirdi?

Öyle de denebilir. 16 yaşındayken silah atmayı öğretti, 17 yaşında altıma Opel araba verdi, 21 yaşındayken de ev aldı. Bağımsız ve özgür yetiştirildim, öyle çıtkırıldım ve kırıtık bir kız hiç olmadım. Çünkü beni erkek bekliyorlarmış. Annemin karnı sivriymiş, aşermesi bile erkek çocuk aşermesiymiş. Önce sevinmişler tabii, ben doğunca da hayal kırıklığı, sonra sonra alışmışlar. Davranışlarım sert filan olabilir ama neticede ben bir kadınım, inkar edemem. Pişman da değilim.

Çocukken bütün erkek çocuk bekleyen kız çocuk aileleri gibi erkek çocuk kıyafetleri giydirirler miydi size de?

Gazino mazino açılışı varsa, kız kıyafetleri giydirirlerdi. Taftalar, danteller filan. Hiç hoşlanmazdım, ben kendimi pantolonumun içinde emin ve güvenli hissettim.

Erkeklerle ilişkiler sevgililer...

Hayatta sadece iki flörtüm oldu. Biri İzmir Kız Lisesi’nde okurken makine mühendisi bir çocuk. Diğeri de tanınmış Ankaralı bir ailenin oğlu. O sıra Ankara Gazi Eğitim’de okuyordum. Ama sözünü ettiğim flörtler platonik, yatak boyutu, cinsellik filan yok.

Cinsel anlamda siz kendinizi nasıl tanımlıyorsunuz?

Aseksüel. Bundan daha güzel bir sözcük yok benim içimde bulunduğum durumu anlatan...

Ama insanın yalnızca manevi ihtiyaçları olmaz, ten teması diye bir şey var, o da bir ihtiyaçtır...

Tabii tabii. Ama öyle şeyler yok oldu benim hayatımda. Niye bitti, bilmiyorum. Artık varsa yoksa iş güç.

Ne zamandan beri...

10 yıldır. Flört ederken o sözünü ettiğim iki erkekle eskiden, ben de tabii her genç kız gibi evlenmeyi, yuva kurmayı düşündüm. Ama olmadı. Orada yaşadığım hayal kırıklığı bende bir kızgınlık yaratmış olabilir.

Siz benimle dalga geçmiyorsunuz değil mi!

Hayır ne münasebet, benim kimseye verilecek hesabım yok ailemden ve Allah’tan başka. Bir kadınla birlikte yaşasam, söylerim, neden saklayayım? Türkiye’de birçok ilki ben başlattım, bunu da açıklarım, ne var, kimden korkacağım?

Siz beni yanlış anladınız, ben neden şununla ya da bununla birlikte oluyorsunuz diye eleştirmiyorum. Hiçbir Allah’ın kuluyla ten ilişkinizin olmamasına şaşırıyorum. İnsanı rahatsız eden bir durum değil mi?

Yoo yoo doğru anlıyorum, ben de gay’lik, lezbiyenlik bunları normal karşılayan biriyim. Ama inan, dünyanın en güzel kadını gelse soyunsa karşımda, arkamı döner, çıkarım. Ya da Özcan Deniz. Aşık olduğum tek adam. Ama kardeşim gibi. Yatağa girsek hiçbir şey olmaz. Sen seksi seven biri olarak anlayamıyorsun tabii, neden hayatında kimse yok diyorsun. Bilmiyorum bende bitti. Belki de Allah tarafından bitirildi. Şimdi çocuklara başka türlü bakıyorum, evimin bahçesindeki çiçeklere, böceklere... Onların sevgisiyle yetiniyorum.

Bir insanın seksle tanıştıktan sonra, bu kadar uzun süre cinsel perhize girmesi nasıl oluyor?

Ama ben hiç yapmadım ki. Yapmanın zevkini almadım ki.

Hayatınız boyunca mı?

Evet. Hiçbir zaman yapmadım. Ben zaten bir tek kendime ve Allah’a aşığım.