BIST 10.487
DOLAR 32,86
EURO 35,12
ALTIN 2.428,28
HABER /  GÜNCEL

Levent'ten unutulmaz gece

Anadolu Rock Müziği'nin güçlü sesi Haluk Levent bu defa Yedikule Zindanları'nı ayağa kaldırdı. Levent, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Abone ol

TRT'nin katkılarıyla düzenlenen Yedikule Yaz Konserleri Haluk Levent'in, hayranlarına yaşattığı unutulmaz gece ile sona erdi.

Her biri satış rekorları kıran albümleriyle Anadolu Rock müziğinin yeniden canlanmasını sağlayan Haluk Levent, eski ve yeni albümlerinden en sevilen şarkılarıyla Yedikule Zindanları`nda hayranlarıyla buluştu.

1992 yılının sonlarına doğru ilk albümü olan "Yollarda Bulurum Seni" ile çıkış yapan Haluk Levent sayısız yardım konserine çıktı.

Yedikule Zindanları'nı verdiği konserle ayağa kaldıran Haluk Levent çevreci özellikleri ile de tanınıyor. Sanatçı bu amaçla 11 saat sahnede şarkı söyleyerek kırılması güç bir rekoru da elinde bulunduruyor.

Haluk Levent'in bu muhteşem performansıyla sona eren TRT Yaz Konserleri kapsamında, Fatih Erkoç, Erkin Koray, Demirhan Baylan, Arif Sağ, Sabahat Kiraz ve Mustafa Özarslan ile Yeni Türkü, Hepsi, Karargah, Redd ve Duman grupları Yedikule Zindanları'nda sahneye çıktı.


Kaynak: www.trt.net.tr