BIST 9.301
DOLAR 39,83
EURO 46,57
ALTIN 4.257,42
25°İstanbul
HABER /  GÜNCEL

Levent Kırca'dan tüyler ürperten sözler

Gezi Parkı eylemlerinin ikinci gününde Londra'da İşçi Partisi'nin etkinliğine katılan sanatçı Levent Kırca'dan inanılmaz sözler.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM ÖZEL İÇERİK - Eylemin ikinci gününde Taksim meydanının göstericilere bırakılmasıyla coşan Kırca'nın bir sonraki hedefi çok konuşulacak. 

Polisin Taksim meydanındaki barikatları kaldırmasını zafer çığlıkları içinde duyuran Kırca, bir sonraki planı böyle anlatmış:

"Şu ana kadar bu hiç konuşulmadı ama bir iki gün içinde Silivri'de, Hasdal'da, Sincan'da yurtseverler hapishaneleri boşaltacaktlar, Atatürk'ün askerleri dışarı çıkacak."

CEZAEVLERİNİ BOŞALTACAKLAR

Sonu Menderes gibi olacak

Levent Kırca Gezi olayları ile birlikte iyici coştu. Canlı yayında akıl almaz iddialar ortaya atıp Başbakan hakkında Menderes benzetmesi yaptı. O sözleri okumak için tıklayın

Gezi Parkı sürecinde yaşananlar uzun süre unutulmayacak. Çevre hassasiyetiyle başlayan süreç bir anda iktidara karşı bir operasyona dönüştü. İşte eylemlerin ikinci gününde sahneye çıkan sanatçı Levent Kırca, polisin Taksim meydanını göstericilere bırakmasını adeta kendinden geçercesine duyuruyor. Haberi oradaki kalabalığa duyurduktan sonra bir sonraki çılgın hamleyi açıklıyor. Kırca, göstericilerin Ergenekon sanıklarını ve tutuklu generallerin bulunduğu cezaevlerini basıp sanıkları dışarı çıkaracaklarını söylüyor.

Cep telefonuyla çekilen görüntülerde megafonu eline alan Kırca, Londra'da açık alanda etrafındaki kalabalığa böyle sesleniyor:

İSTANBUL TÜRK HALKI TARAFINDAN ELE GEÇİRİLMİŞ DURUMDA

"Ben Londra'ya İşçi Partisi'nin düzenlediği organizasyonla yarın akşam oyun oynamaya geldim. Geldiğimde dün gece duydum ki Türkiye'de Türk halkı ayaklanmış. Cumhuriyet için Atatürk için Türk halkı ayaklanmış durumda. Şu anda az önce yönettiğim Ulusal Kanal'dan edindiğim bilgilere göre İstanbul Türk halkı tarafından ele geçirilmiş durumda. İstanbul'da sadece Atatürkçüler ve cumhuriyetçiler var.

TÜRK HALKI YENİDEN TÜRKİYE'Yİ ELE GEÇİRECEK

Şu anda Taksim meydanı tamamiyle cumhuriyetçilere açılmış. Polis barikatları kaldırmış ve geri çekilmiş durumda. Ancak herşeyi başaran Kurtuluş Savaşı'nı başarıp düşmanı denize döken Mustafa Kemal'in askeri olan Türk halkı bu kadarla elbetteki yetinmeyecek. Türk halkı Türkiye'yi tekrar ele geçirecek ve cumhuriyet ilelebet payidar olacaktır. baskin.20130625170043.jpg

YURTSEVERLER İKİ GÜN İÇİNDE SİLİVRİ, HASDAL VE SİNCAN'I BOŞALTACAK

Şu ana kadar bu hiç konuşulmadı ama bir iki gün içinde Silivri'de, Hasdal'da, Sincan'da yurtseverler hapishaneleri boşaltacaklar, Atatürk'ün askerleri dışarı çıkacak.

BEN BU İŞLERE ÖLÜMÜNE GİRDİM ARKADAŞLAR

Ne mutlu bana ki bu eylemlerin içinde birebir yer aldım. Cumhuriyetçi olarak bir sanatçı olarak görev aldım. Çok az sayıda olan sanatçılardan bir tanesiyim. Ben bu işlere ölümüne girdim arkadaşlar. Ölmek var dönmek yok. Ne mutlu Türküm diyene. "

ÖNCEKİ HABERLER
Avrupa’ya hangi takımlar gidecek
Avrupa’ya hangi takımlar gidecek
Çarşı tutuklamalarında 1 tahliye
Çarşı tutuklamalarında 1 tahliye
O parayı sakın ödemeyin!
O parayı sakın ödemeyin!
Bu defa polisler gazı yedi!
Bu defa polisler gazı yedi!
İşte 2013 ÖSYS kontenjanları
İşte 2013 ÖSYS kontenjanları
Ünlüler FB ve BJK’ye sahip çıktı
Ünlüler FB ve BJK’ye sahip çıktı
Trabzonspor’dan sağduyu çağrısı
Trabzonspor’dan sağduyu çağrısı
Ricciardone tamircinin hesap numarası istedi
Ricciardone tamircinin hesap numarası istedi
Çarşı soruşturmasında flaş karar
Çarşı soruşturmasında flaş karar
Yunanistan ile Mali berabere kaldı
Yunanistan ile Mali berabere kaldı
Türkiye, Kolombiya’ya yenildi
Türkiye, Kolombiya’ya yenildi
10 Hektarlık çalılık alan kül oldu
10 Hektarlık çalılık alan kül oldu
Close menu