BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Kuzene ikramiye işkencesi

Kazı-kazandan kazandığı ikramiye için kuzeninden işkence gören gencin acı intikamı

Abone ol

İZMİR'in Yenişehir Semti'nde, 25 yaşındaki Ferdi Yıldızlı, kazı kazandan aldığı 2 bin YTL'lik ikramiyesini gasp edip, bıçakla sırtına adının baş hafini kazıyan, makasla da saçını kesen teyzesinin oğlu 30 yaşındaki Erkan Güleş'i tabancayla vurarak ağır yaraladı.

Olayda Yıldızlı'ya pompalı tüfekle ateş açtığı ancak isabet ettiremediği belirlenen yaralı Güleş'in, ‘adam öldürmek' suçundan arandığı ortaya çıktı.

Olay, bugün saat 16.00 sıralarında 1181 Sokak girişinde meydana geldi. İşsiz dolaşan Ferdi Yıldızlı'ya geçen salı günü kazı kazandan 2 bin YTL ikramiye çıktı. Paranın bir bölümüylü borçlarını kapatan Yıldızlı'ya ikramiye çıktığını öğrenen kuzeni Erkan Güleş, para istemek için yanına gitti. İddiaya göre Güleş, birlikte dolaştıkları sırada para isteğini geri çeviren kuzeni Ferdi Yıldızlı'yı tabancayla tehdit ederek etkisiz hale getirdikten sonra cebindeki ikramiyenin 350 YTL'sini gasp etti. İkramiyenin geri kalan bölümünü getirmesini de isteyen Güleş, Ferdi Yıldızlı'nın sırtına adının baş harfi olan ‘E'yi kazıyıp saçının ön bölümünü de makasla kesti. Sırtı kanlar içinde kalan Ferdi Yıldızlı'nın başvurusunun ardından çalışma başlatan polisin aramalarına rağmen Erkan Güleş'in izine raslanmadı.

SOKAK ORTASINDA DÜELLO

Hastanede tedavisini yaptıran Ferdi Yıldızlı, kuzeni Murat Güleş'le dolaştığı sırada bir gece önce parasını gaspeden diğer kuzeni Erkan Güleş'le karşılaştı. Paranın kalan bölümünü getirip getirmediğini soran Güleş'le kendisine olumsuz yanıt veren Ferdi Yıldızlı arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine montunun içinde sakladığı kabzası kısa olan pompalı tüfeği çıkartan Erkan Güleş, peşpeşe ateş etmeye başladı. Bu sırada kaçmaya başlayan Ferdi Yıldızlı da yanındaki tabancayı çıkartıp karşı ateş açarak Güleş'i sırtından ve boynundan vurarak yaraladı.

Ağır yaralı olarak Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Erkan Güleş'in sağlık durumunun ciddiyetini korduğu bildirildi. Polis olaydan sonra kaçmaya çalışan zanlı Ferdi Yıldızlı'yı da kuzeni Murat Güleş'le birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Ferdi Yıldızlı'nın ifadesinde, Erkan Güleş'in parasını alarak ve sırtına adının baş harfini kazıyarak gururu kırdığını, bugün de ateş edince onu vurduğunu söylediği öğrenildi.

CİNAYET ZANLISI ÇIKTI
Acil servisteki müdahalenin ardından yoğun bakım ünetisine yatırılan Erkan Güleş'in geçen haziran ayında İzmir'in Boğaziçi Semti'nde öldürüldükten sonra halıya sarılı olarak arsaya atılı olarak bulunan Şemsettin Barin'in katil zanlısı olduğu ortaya çıktı. Güleş'in hırsızlık, cinayet, yaralama gibi suçlardan da poliste kaydının bulunduğu öğrenildi.