BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  DÜNYA

Kuyuda yaşam mücadelesi

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde kuyuya düşen bir kişiye yardım etmek isteyen 4 kişi daha metan gazından zehirlenerek aynı kuyuda mahsur kaldı. K...

Abone ol

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde kuyuya düşen bir kişiye yardım etmek isteyen 4 kişi daha metan gazından zehirlenerek aynı kuyuda mahsur kaldı. Kuyuya ilk düşen kişi kurtarılıp hastaneye kaldırılırken, yardıma gidenlerden biri hayatını kaybetti. 3 kişi de kuyuda kurtarılmayı bekliyor.

KURTARILMAYI BEKLİYORLAR
Olay Kuşadası Belediyesinin Değirmendere Mahallesindeki Demirköprü mevkiinde bulunan derin deşarj hattında meydana geldi. Kuşadası Belediyesi altyapı çalışanı Osman T. kuyuya düştü. Telsizle yapılan anons sonucu Osman T.’yi kurtarmak için kuyuya inenlerden Kuşadası Belediyesi ilaçlama amiri Veysel Turgut ve ilaçlama ve itfaiye biriminde çalışan 3 kişi daha zehirlendi. Olayda kuyuya ilk düşen Osman T. çıkarılıp ambulansla hastaneye kaldırılırken, belediye ilaçlama amiri Veysel Turgut hayatını kaybetti.
Olaydan sonra bölgeye, AKUT, AFAD ve itfaiye ekiplerinin yanı sıra sağlık görevlileri sevk edildi. Şu anda kuyuda bulunan 3 kişi ile Veysel Turgut’un cesedi kuyudan çıkarılmaya çalışılıyor.
(İHA)