BIST 9.976
DOLAR 34,08
EURO 38,06
ALTIN 2.834,43
HABER /  POLİTİKA

Kutan: Türkiye parçalanıyor

Kutan ''Türkiye, adım adım parçalanmaya doğru gidiyor. Hrant Dink'in öldürülmesi de bunun bir parçasıdır'' dedi.

Abone ol

Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan ''Türkiye, adım adım parçalanmaya doğru gidiyor. Hrant Dink'in öldürülmesi de bunun bir parçasıdır'' dedi.

Kutan, partisinin genel seçimlerde Gaziosmanpaşa İlçesi'ndeki sandıklarda görev yapacak başmüşahitlerin Hamza Yerlikaya Spor Salonundaki toplantısına katıldı.

Bu yıl yapılacak genel seçimlerin, yüzyılın en önemli seçimi olacağını ifade eden Kutan, seçimlerde Saadet Partisinin alacağı başarının, Türkiye'nin geleceğine çok büyük katkıda bulunacağını söyledi.

Seçimlerde alınacak bir başarıyla Türkiye'nin yolunu kendilerinin çizeceğini kaydeden Kutan, seçimlerin, ''Türkiye'nin geleceğini ehil olmayan kişilere bırakmamak için'' önemli olduğunu belirtti.

''AK Parti'nin, dış güçlerin etkisiyle, milleti kandırarak iş başına geldiğini'' savunan Kutan, şunları söyledi:

''Türkiye, ekonomi ve dış politikada tam bir bataklık içerisine düşmüştür. Dışarıda ve içeride bir grup hain, Türkiye'nin parçalanması için maalesef ellerinden geleni yapmaktadır. Türkiye adım adım parçalanmaya doğru gidiyor. Hrant Dink'in öldürülmesi de bunun bir parçasıdır. İç ve dış borçlarımız 370 milyar doları aşmıştır. Bu da bir iflas işaretidir.'' Müslüman ülkelerin adım adım işgal edildiğini de belirten Kutan, Müslüman ülkelerin birlik ve beraberlik içinde olmasının önemine işaret etti.