BIST 9.976
DOLAR 33,99
EURO 38,03
ALTIN 2.833,39
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kurtarma ekipleri 4 kişiyi arıyor

Marmara Denizi Kınalıada açıklarında teknenin alabora olması sonucu denizde kaybolan 4 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

Abone ol

Bölgede deniz polisi, Sahil güvenlik tekne ve botlarının yanı sıra helikopterle de havadan arama çalışmaları yapılıyor. Bazı vatandaşlar da tekneleriyle aramalara katılarak Cihan Şahin, Yücel Yazgan, Şerafettin Yakar ve Tolga'nın bulunması çalışmalara destek veriyor.

DÜĞÜN DÖNÜŞÜNDE VAPURU KAÇIRDILAR

Sabah 02:00 sıralarında meydana gelen kaza, bir arkadaşlarının düğününden dönen 4 gencin vapuru kaçırıp, adadan çağırdıkları bir arkadaşlarına ait tekne ile adaya gitmek isterken yaşandığı ortaya çıktı. Dönüş yolunda tekne su almaya başlayınca batacaklarını anlayan arkadaşlar, üzerlerindeki eşyaları çıkartarak yüzmeye hazırlanmış.

6 SAAT YÜZEREK HAYATTA KALDI

Kazadan kurtulan Abdulkadir Himmet'in anlattıklarına göre, eşyalarını çıkartarak suya atlayan gençler, şiddetli dalgalar nedeniyle bir süre sonra birbirlerini kaybetmiş. Adaya doğru yüzmeye çalışan Himmet, bunda başarılı olamayınca bu sefer Maltepe sahiline doğru yüzmeye çalışmış. 6 saat kadar suda kalan Himmet, Maltepe sahiline 500-600 metrelik mesafede yaklaşmış. Adaya sefer düzenleyen bir bot tarafından fark edilince son anda kurtarılmış.