BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Kucağında bebeğiyle soygun yaptı

Samsun'da çok sayıda hırsızlık ve yankesicilik olayına karışan genç kadın bebeğiyle yakalandı

Abone ol

Samsun'da hırsızlık ve yankesicilik suçlarından aranan 16 yaşındaki S.Y. polisin takibi sonucu saklandığı evde 15 günlük bebeği ile birlikte yakalandı.

Gözaltına alınan genç kadının 32 suç kaydının bulunduğu ve 10 suçtan da arandığı belirtildi.

Samsun'da son iki ay içerisinde 2 ayrı işyerinden çanta, cüzdan ve bir kuyumcudan 13 bin YTL değerinde altın yüzük çalarken güvenlik kameralarına yakalanan 16 yaşındaki S.Y. nihayet yakalandı. İki ayrı olayda güvenlik kameralarınca kaydedilen S.Y.'nin hırsızlık ve yankesilicik suçlarından 32 suç kaydı bulunduğu belirtildi.

Polis tarafından yakınları takibe alınarak adresi balirlenip, birlikte yaşadığı sevgilisinin evinde 15 günlük bebeği ile gözaltına alındı. Bebeğiyle birlikte Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen S.Y., kendisini görüntüleyen basın mensuplarına küfür etti. S.Y'nin Samsun, Ankara, Rize, Kayseri ve Çorum illerinde de toplam 10 ayrı hırsızlık ve yankesicilik suçlarından arandığı ortaya çıktı.

Son olarak 10 yaşındaki bir çocukla birlikte bir kuyumcudan 13 bin YTL değerinde altın yüzük çalarken güvenlik kamerasına kaydedilen S.Y. hakkında soruşturmanın sürdüğü belirtildi.