BIST 9.577
DOLAR 33,98
EURO 37,86
ALTIN 2.824,19
HABER /  SPOR

Kral, rekor için kalıyor

Gözünü Tanju Çolak'ın 240 gollük rekoruna diken Hakan Şükür, astronomik teklifleri reddediyor

Abone ol

Gözünü Tanju Çolak'ın 240 gollük rekoruna diken Hakan Şükür, Dubai ve Katar kulüplerinin astronomik tekliflerini elinin tersiyle itti.
Gözünü Tanju Çolak'ın 240 gollük rekoruna diken Hakan Şükür, Dubai ve Katar kulüplerinin astronomik tekliflerini elinin tersiyle itti. Yıldız futbolcu, 7 gol daha atıp tarihe geçeceği G.Saray'da kalmak üzere her fedakarlığı yapacağını açıkladı...

G.Saray'ın golcü fubolcusu Hakan Şükür, Dubai ve Katar kulüplerinden çok cazip transfer teklifleri almasına rağmen sarı-kırımızılı formayı en az bir yıl daha giymek için her türlü fedekarlığı yapacağı söyledi.

G.Saray'dan yıllık 1 milyon avro alan Hakan, Dubai ve Katar kulüplerinden yıllık 3 milyon dolara yakın transfer teklifleri gelmesine rağmen Cimbom'dan vazgeçmeceğini bir kez daha yineledi. Futbolu G.Saray'da bırakmak istediğini belirten Hakan, yönetimin istemesi durumunda gönüllü olarak aldığı parada indirime gidebileceğini başkan yardımcısı Adnan Polat'a bildirdi.

800 bin avroya kadar inebileceği söylenen futbolcunun tavrını olumlu bulan Polat, Hakan'ın davranışına teşekkür ederken, bu hareketin diğer futbolculara da yansıyabileceğini belirtti. Polat'ın derbi sonrası golcü futbolcuyla iki yıllık sözleşme yenilemesi bekleniyor.

HEDEFİ EFSANE OLMAK

Adnan Polat, Hakan Şükür'ü "Futbolu bırakıyorum" diyene kadar G.Saray'da oynatacağını belirterek, "O sadece futbolcu değil, yönetici özelliği de var" dedi. Sakaryaspor Bursaspor ve G.Saray, formalarıyla ligde toplam 234 golü bulunan Hakan Şükür'ün en büyük hayallerinden birisi de 240 golle Türkiye'nin en golcü futbolcusu ünvanını elinde bulunduran Tanju Çolak'ın rekorunu eline geçirmek. Hakan, Tanju ile arasındaki 7 gollük farkı gelecek yıl kapatarak geçmeyi amaçlıyor. Milli Takımlar ve G.Saray'da attığı goller ve yaşadığı şampiyonluklarla sarı-kırmızılı kulübün tarihine adını yazdıran Hakan, Tanju'nun rekorunu eline geçirirse Türkiye'de kırılması zor bir rekora imza atacak.

Kaynak:Yenişafak