BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03

Köyde doğan ve ünlü olanlar!

Köyde doğan ve ünlü olanlar!

Bugün şöhretler dünyasının en parlak yıldızlarından olan bazıları anadolu'nun uzak köylerinden ya da kasabalarından istanbul'a gelip kısa sürede isimlerini tüm türkiye'ye duyurdular. geride bıraktıkları yoksul yaşamları sadece uzak bir anı haline dönüştü. bazıları diyarbakır'ın, şanlıurfa'nın...

Köyde doğan ve ünlü olanlar!

Bugün şöhretler dünyasının en parlak yıldızlarından olan bazıları Anadolu'nun uzak köylerinden ya da kasabalarından İstanbul'a gelip kısa sürede isimlerini tüm Türkiye'ye duyurdular. Geride bıraktıkları yoksul yaşamları sadece uzak bir anı haline dönüştü. Bazıları Diyarbakır'ın, Şanlıurfa'nın Bingöl'ün köylerinden geldi bazıları Ankara'nın bozkırlarından. İşte o ünlülerin başarı öyküleri.

Köyde doğan ve ünlü olanlar!

Köyde doğup şöhret basamaklarını tırmananlardan biri de Kenan İmirzalıoğlu... 18 Haziran 1974'te Ankara'nın Bala ilçesine bağlı Üçem köyünde dünyaya geldi. Babası Mustafa çiftçi, annesi Yıldız ise ev hanımı.

Köyde doğan ve ünlü olanlar!

Soyu Akkoyunlu Devleti Hükümdarı Uzun Hasan'a dayanan İmirzalıoğlu, 12 yaşına gelinceye kadar ailesiyle birlikte Üçem Köyü'nde daha sonra orta ve lise öğrenimi için teyzesinin yanına Ankara'ya taşındı.

Köyde doğan ve ünlü olanlar!

Ortaokul ve liseyi teyzesinin yanında okudu. Başarılı bir öğrenciydi. Ancak tek başarısı dersleri değildi. İyi bir basketbol oyuncusuydu aynı zamanda.