Koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm fuarlar 1 Mayıs sonrasına ertelendi
![Anadolu Ajansı](https://img.internethaber.com/rcman/Cw50h50q95gc/storage/files/images/2019/02/15/anadoluajansi-logo-512px-amblem-ZE4C.jpg)
Türkiye'de düzenlenmesi planlanan 16 Mart-30 Nisan dönemindeki tüm ulusal ve uluslararası fuarlar yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 1 Mayıs sonrasına ertelendi.
Abone olTicaret Bakanlığından yapılan açıklamada, Türkiye'de kamu kurum ve kuruluşlarınca Kovid-19'a karşı çeşitli tedbirlerin uygulamaya konulduğu hatırlatıldı.
Bu kapsamda, 2020 fuar takvimine ilişkin de değerlendirmeler yapıldığı belirtilen açıklamada, "16 Mart-30 Nisan döneminde Türkiye'de düzenlenmesi planlanan tüm ulusal ve uluslararası fuarlar, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan toplantıda alınan kararlar ve Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun kararına uygun olarak 1 Mayıs 2020'den sonrası döneme ertelendi." ifadesi kullanıldı.
BU FOTO GALERİYE BAKIN
![Türkiye koronavirüs kararları! Okullar kaç gün tatil Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı](https://img.internethaber.com/rcman/Cw640h400q95gc/storage/files/images/2020/03/13/koroo-JmPM_cover.jpg)