BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Konyaspor bomba gibi!

Yeni tranferleriyle eksikliklerini tamamlayan Konyaspor, yeni sezonda iddialı.

Abone ol

Forvette yaşanan sorun dışında yeni oyuncularıyla eksiklerini gideren Konyaspor, 2006-2007 futbol sezonunda ilk 5'e girmeyi hedefliyor.

Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Tenis ve Dağcılık Spor Kulübü Lokali'nde düzenlediği basın toplantısında, uzun süren hazırlık döneminin oldukça iyi geçtiğini söyledi. Sakaryaspor maçı hazırlıklarına başladıklarını dile getiren Şan, kendi sahalarında yapacakları maçı mutlak kazanmayı hedeflediklerini böylece lige iyi bir giriş yapmayı istediklerini kaydetti.

Bu sezon en az geçen yılın başarısına ulaşmayı hedef olarak belirlediklerini ifade eden Şan, şunları kaydetti: ''Biz yönetim olarak üzerimize düşeni yaptık, forvet dışında eksik olan mevkilerdeki sıkıntıyı çözdük. Artık top teknik heyet ve futbolcularda. Görüşmeler sürüyor, çok yakında forvete bir oyuncu alacağız. 2006-2007 futbol sezonunda ilk 5'e girmeyi hedefliyoruz. Mücadelemiz ve çalışmalarımız bu yönde olacak. Bu hedefe taraftarımızın desteği ile ulaşacağız.''

Zafer Demir'in sözleşmesini karşılıklı feshettiklerini anlatan Şan, ''Zafer, 2006-2007 sezonu için alacağını hak etmeden aldı. Burada Konyaspor'un bir zararı olmuştur'' dedi. Genel kurulda başka aday çıkmadığı için başkanlığa devam ettiğine de değinen Şan, ''Mecburen başkanlık yapıyorum. Genel kurulun ikinci toplantısından bir gün öncesine kadar aday çıkmasını bekledim, çıkmayınca da mecburen başkan oldum'' diye konuştu.

Teknik direktör Nurullah Sağlam ise forvetteki sıkıntı çözülmeden ilk 5'e girme konusunda net bir hedef açıklayamayacağını bildirdi. Ahmed Belal'in yanına iyi bir forvet daha gerektiğini ifade eden Sağlam, ''O mevkide rekabet yaratmalıyız. Rekabet olmadan forvette başarıyı yakalamamız zor olacaktır'' dedi.