BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  SPOR

Konyada Pancu belirsizliği

Konyaspor'un transfer etmeyi düşündüğü Daniel Pancu’nun transferi yılan hikayesine döndü.

Abone ol

Kulüp Başkanı Ahmet Şan ile görüşme yapan Pancu ve menejeri mutabakata varırken, Beşiktaş kulübü Pancu"nun Konyaspor"a transferine sıcak bakmıyor.

Konyaspor Basın Sözcüsü Memduh Oğuz, “Pancu ile yaptığımız transfer görüşmeleri netlik kazanmadı. Beşiktaş kulübü, Pancu"nun kendi takımlarında kalması taraftarı ama, bu konuda da net bir gelişme yok. Beşiktaşla olan görüşmelerimiz devam ediyor. Fakat Pancu"nun transferi konusunda biz biraz tereddüte düşdük. Rapid Bükreş"te kiralık oynayan Pancu, yaklaşık 20 maçın 6 veya 7 tanesinde 90 dakika oynamış” dedi.

Konyaspor olarak transfer çalışmalarında aceleci davranmadıklarını belirten Oğuz, “Takımımızdan sadece Murat Hacıoğlu ayrıldı. Transferleri sadece takımı güçlendirmek için yapacağız. O nedenlede acele etmiyoruz. Taraftarlarımız acele etmesin. Mesele bir an önce transfer yapmak değil, iş yapan iyi bir takım oluşturmak. Almanya"da yapacağımız kamp çalışmasında da Almanya"daki genç genç futbolcular arasında seçmeler yapacağız. Kamp esnasında takımımıza yeni oyuncuları transfer edebiliriz” dedi.

Tunuslu orta saha oyunucusu Selim Baenchoour ile de görüşmelerin devam ettiğini belirten Oğuz, “Baenchoour, iki menejer arasında kaldı. Menejerinin bir tanesi Avrupa"ya bir tanesi de Türkiye"ye transfer etmeye çalışıyor. Baenchoour menejer sorununu çözerse, transfer olayı gerçekleşir” dedi.