BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Kontağı çevirince denize uçtu!

Sarıyer'de park halindeki araçta bulunan Nurcan Şentürk, aracın camlarını açmak için kontağı çevirince denize uçtu...

Abone ol

Olay, Sarıyer Büyükdere Caddesi Kazıklı yol istikametinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre sıcaktan bunalan Nurcan Şentürk isimli genç kız, park halindeki aracının camların açmak için kontağı çevirdi. Aracın el freni çekik olmaması nedeniyle araç hızla hareket ederek, denize uçtu.

Aracın denize uçtuğunu gören vatandaşlar, hemen denize atladılar. Genç kızın camı açmış olması nedeniyle vatandaşlar camdan içeri girerek kızı araçtan çıkardı. Genç kız vatandaşların yardımıyla yürüyerek kıyıya çıkartıldı. Olay yerine hemen ambulans ve itfaiye ekibi geldi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından genç kız polis merkezine götürüldü.

Nurcan Şentürk'ü denize atlayarak kurtaran Ali Alemdar, "Her zaman işe geç gelirim. Bugün erken geldim. Allah'ın hikmeti. Kız denize uçmuştu. Hemen denize atladım. Camın açık olması kızın hayatını kurtardı. Çok şükür bir şey olmadı" diye konuştu.

Olayı gören görgü şahitleri, "Camı açmak için kontağı çevirmiş, aracın el freni çekik olmadığından araç denize uçtu" dedi. Daha sonra olay yerine Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan dalgıçlar geldi. Dalgıçlar itfaiyenin uzattığı çelik halatı araca bağladı. Yapılan uğraşlardan sonra araç, itfaiye tarafından kıyıya çekildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.