BIST 9.976
DOLAR 34,02
EURO 38,02
ALTIN 2.826,76
HABER /  GÜNCEL

Konsomatris eş kocasını affetmiyor

Antalya'da kocası tarafından av tüfeğiyle vurulan ve bu nedenle bacağı kesilen kadın acı konuştu.

Abone ol

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde kocası tarafından av tüfeğiyle vurulup yaraladıktan sonra sağ bacağı kesilen 22 yaşındaki Hicran Sındık, “Kocamı asla affetmeyeceğim. Protez taktırıp işime devam edeceğim” dedi.

Alanya İlçesi'ne bağlı Cikcilli Beldesi'nde, 27 yaşındaki Mustafa Sındık, evlendikten 1 ay sonra geçen 21 Kasım'da, bir gazinoda konsomatris olarak çalışan eşi Hicran Sındık'ı tartışma sonucunda av tüfeğiyle bacağından vurarak yaralamıştı.

Diz kapağı parçalanan ve sağ bacağı dizinden kesilen Hicran Sındık, taburcu olduktan sonra evinde gazetecilere açıklama yaptı. Bir barda konsomatris olarak çalıştığını ve olay günü tartıştığı eşi Mustafa Sındık tarafından av tüfeği ile vurularak yaralandığını ve sağ bacağını kaybettiğini belirten Sındık, “Olaydan birkaç gün sonra beni arayarak, ‘Beni affedersen teslim olacağım’ dedi. Dün de teslim olmadan önce, ‘Eşim beni affetti. Teslim olacağım. Cezamı çektikten sonra da ona ben bakacağım’ diye açıklama yapmış. Bu doğru değil. Onu kesinlikle affetmiyorum. Bacağımı her kullanmak isteyişimde kocama beddua edeceğim” diye konuştu.

Kendisi için yaklaşık 400 bin TL borçlandığı yönünde açıklama yapan eşinin yalan söylediğini kaydeden Hicran Sındık, “3 yıldır birlikteyiz. 1 çocuğumuz var ve yaklaşık 1 ay önce nikah yaptık. Bugüne kadar benim için 500 TL bile harcamamıştır. Konsomatris olarak çalışıp eve ben bakıyordum. Hatta nikah yaptıktan sonra işi bırakacağımı da söyledim, ancak kendisi para kazanıp eve bakamadığı için çalışmaya devam ettim. İyileşip birkaç ay sonra protez taktıracağım. Ayaklarım üzerinde durabilmek için aynı işime devam edeceğim” diye konuştu.

Cikcilli'de, 21 Kasım Cumartesi günü işsiz Mustafa Sındık, eşi Hicran Sındık'ı tartışma sonucunda av tüfeğiyle bacağından vurarak yaralamış ve kaçmıştı. Hastaneye kaldırılan genç kadının sağ bacağı kesilmişti. Mustafa Sındık ise olaydan 12 gün sonra polise teslim olmuş, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştu.