BIST 10.446
DOLAR 32,52
EURO 35,04
ALTIN 2.437,02
HABER /  GÜNCEL

Komşu kızını böyle taciz ettiler

Yağmur yağıyor bahanesi ile arabasına aldıkları komşu kızına tacizde bulunan 2 kişi tutuklandı

Abone ol

Samsun'da 16 yaşındaki S A.'yı eve bırakmak bahanesiyle otomobile alarak cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen 16 yaşındaki M.Ö. ve 17 yaşındaki M.A. tutuklandı.

Olay dün Canik İlçesi Yılanlıdere mevkiinde meydana geldi. 200 Evler Mahallesi'nde oturan M.Ö., ehliyeti olmadığı halde babasına ait otomobile arkadaşı M.A.'yı da alarak gezintiye çıktı. İki arkadaş otomobille gezdikleri sırada, yolda aynı mahallede oturan S.A.'yı gördü. Otomobili kızın yanında durduran M.Ö., "Yağmur yağıyor, gel seni eve bırakalım" dedi. S.A. otomobile bindikten sonra, iddiaya göre şüpheliler genç kızı Yılanlıdere mevkisine götürüp burada elle tacizde bulundu.

'TANIDIĞIM İÇİN BİNDİM, TACİZ ETTİLER'

Otomobilden inip kaçan kız, eve gelip yaşadıklarını ailesine anlattı. Ailesiyle birlikte polise giden S.A., "Ben yaya olarak eve gidiyordum. Mahalleden tanıdığım M.Ö. ve M.A. arabayla yanımda durup, 'Yağmur yağıyor, gel eve bırakalım' dedi. Ben de tanıdığım için bindim. Ancak ev yerine beni Yılanlıdere mevkiine götürüp taciz ettiler. Şikayetçiyim" dedi.

'İYİLİK OLSUN DİYE ALDIK'

Şikayet üzerine yakalanan zanlılar, yaşlarının küçük oluşu nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen M.Ö. ifadesinde şuçlamayı kabul etmeyerek şunları anlattı:

"Otomobili ben kullanıyordum. Mahalleden tanıdığım S.A.'yı yolda yürürken gördük. Hava yağmurluydu ve kendisi bize 'Beni eve bırakabilirmisiniz' dedi. Biz de iyilik olsun diye kabul ettik. Bir süre gittikten sonra otomobili dar sokakta döndüremedim. Başka bir sokağa yöneldim. Bunun üzerine bağırıp çağırmaya başladı. Otomobili durdurdum inip gitti. Ben kesinlikle taciz etmedim."

M.A. da ifadesinde, S.A.'yı mahalleden tanıdığını, kesinlikle taciz edip alıkoymadıklarını söyledi.

Çocuk savcısındaki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen M.Ö. ve M.A. 'cinsel taciz ve kişi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklandı.

NİKAHSIZ EŞİNİ 'NAMUS İÇİN' BIÇAKLADI!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Adana’da 17 yaşındaki D.Ö., 2 yıllık nikahsız eşi 22 yaşındaki Erdi Zeytinci tarafından sırtından 3 bıçak darbesiyle yaralandı. Ağır yaralanan genç kadın hastaneye kaldırılırken, kısa süre sonra yakalanan Erdi Zeytinci, "Beni aldatıyordu, namusumu temizledim" dedi.

Erdi Zeytinci, 2 yıldan bu yana resmi nikahsız birlikte yaşadığı ve bir süre önce kendisini terk eden D.Ö. ile parkta karşılaştı. Zeytinci, konuşmak için yanına gittiği kadının kendisini terslemesine sinirlendi. Yanından uzaklaşan D.Ö.’nün arkasından koşan Erdi Zeytinci, üzerinde taşıdığı bıçağı çekip, saldırdı. D.Ö.’nün sırtına 3 kez bıçakla vuran Zeytinci, koşarak uzaklaştı.

Parkta bulunanların ihbarı üzerine gönderilen ambulans, kanlar içindeki D.Ö.’yü Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hayati tehlikesi bulunmayan D.Ö., ameliyata alındı. Olay yerinden kaçarken suç aleti bıçağı Seyhan Nehri’ne atan Erdi Zeytinci, İnönü Caddesi’nde polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan Erdi Zeytinci, ilk ifadesinde "Benden ayrılıp, para karşılığı fuhuş yapmaya başladı. Vazgeçmesini söyledim, dinlemedi. Namussuzluk yaptığı için bıçakladım. Namusumu temizledim" diyerek kendisini savundu.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

GELİN VAHŞETİ FACEBOOK'TAN BÖYLE DUYURDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Giresun'da 2 çocuk annesi 35 yaşındaki Müjdehan Birol, kayınvalidesi 78 yaşındaki Fatma Birolu bıçaklayarak öldürdükten sonra evini de ateşe verdi.

Bugün doğumgünü olan Birol, Facebook'a 'Ben böyle olsun istemedim. Haksızlıklara gelemedim. Evet, doğum günüm kutlu olsun karanlık kapılarda' yazdıktan sonra jandarmaya teslim oldu.

Giresun'da giyim mağazası işleten Müjdehan Birol, bu sabah erken saatlerde merkeze bağlı Erikliman Köyü'nde yalnız yaşayan kayınvalidesi Fatma Birol'u ziyarete gitti. Kayınvalidesi ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışan Müjdehan Birol, yaşlı kadını bıçakla vücudunun birçok yerinden yaraladı. Bıçak darbelerinin ardından kaçmak isteyen Fatma Birol, evinin bahçesinde yere düştükten bir süre sonra hayatını kaybetti. Bu sırada kayınvalidesinin evini ateşe veren Müjdehan Birol, Giresun'daki evine döndü. Köylüler yangını farkedince itfaiyeye haber verdi, ancak Fatma Birol'un evi kullanılamaz hale geldi. Olay yerine giden köylüler de yaşlı kadının evin bahçesindeki cesedini buldu.

FACEBOOK'A MESAJ YAZDI

Bugün doğumgünü olan Müjdehan Birol, Giresun'daki evine geldikten sonra sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasına, 'Ben böyle olsun istemedim. Haksızlıklara gelemedim. Evet, doğum günüm kutlu olsun karanlık kapılarda' mesajını yazdı. Erikliman Köyü muhtarlık azalığı görevini de yürüten Birol, daha sonra Erikliman Muhtarı'nı arayarak kayınvalidesini öldürdüğünü söyledi ve bulunduğu yeri bildirdi. Jandarma ve polis ekiplerince evinde gözaltına alınan Birol, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Fatma Birol'un cesedi ise otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

PİYANGO BİLETİ BULAMAYINCA ZENGİN OLDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN[PAGE]

SAYISAL Loto'nun yılbaşı akşamına denk gelen geçen cumartesi günü yapılan çekilişinde 546 bin 695'er lira kazanan 3 kişiden biri olan Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'ndeki talihli ortaya çıkmadı. Milli piyango bileti bulamayınca sayısal loto oynayan talihli ise 6 yı tutturarak zengin oldu!

Sayısal Loto'nun 790'ncı hafta çekilişinde 5, 15, 23, 24, 33 ve 43 şanslı numaralarını bilen ve 546 bin 695 lira 10 kuruş ikramiye kazanan talihlilerin kuponlarını Tekirdağ'ın Malkara İlçesi, Bursa'nın Osmangazi ve Adana'nın Seyhan İlçesi'nden yatırdığı açıklandı. Büyük ikramiye kazanan 3 kişiden biri olan Malkaralı talihli henüz ortaya çıkmadı. Yaklaşık 60 bin kişinin yaşadığı ilçede büyük heyecan yaratan haberin ardından, talihlinin kimliği de merak konusu oldu.

Bir hafta boyunca 1939 sayısal loto kolonunun oynandığı bayiide Cumartesi günü Milli Piyango bileti almaya gelen ve bilet kalmadığını öğrenip yerine sayısal loto oynayan birine çıktı.

Şanslının sayısal loto oynadığı bayii Timuçin Kayan, yılbaşından bu yana talihliyi herkesin merak ederek telefon açtığını söyleyerek şunları söyledi:

"12 yıldır bayii işletmeciliği yapıyorum. Haberin duyulmasının ardından yılbaşından bu yana telefonlarım susmuyor. Herkes heyecanla bana soruyor. Ben de merakla talihlinin kim olduğunu öğrenmeye çalışıyorum. Talihli şu an ortada yok. Tahminlerimiz var ama 'Bu' diyemiyoruz. İkramiye çıkan talihli çok şanslıymış. Parasını iyi kullansın, Malkara için iyi şeyler yapar inşallah. Malkara'ya iş imkanı sağlasın. Yatırım yapsın. Kendisi ile tanışmak isteriz, buyursun gelsin. Talihli arkadaşımızın büyük boy fotoğrafını yaptırıp bayii ye asmayı düşünüyorum."

Kayan, henüz ortaya çıkmayan talihlinin, çekiliş kurallarına göre ikramiyesini Ankara'daki Milli Piyango Genel Müdürlüğü'nden alması gerektiğini de hatırlattı.

ESKİ SEVGİLİYE MESAJ CAN ALDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Bursa'da, yeni yılın ilk dakikalarında, iki grup arasında 'kız meselesi' yüzünden çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada ikisi de 25 yaşında olan Yusuf Yazıcı ve Fethi Meral öldü, 2 kişi de yaralandı. Jandarma, kavgaya karışan 10 kişiyi gözaltına aldı.

HESAPLAŞMAK İÇİN BULUŞTULAR ekran-resmi-2012-01-02,-9.55.10-am.20120102095351.png

Değirmenönü Mahallesi'nde oturan 20 yaşındaki G.D.Ş., aynı mahallede oturan Fethi Meral ile bir süre arkadaşlık yaptıktan sonra ayrılarak, merkez Osmangazi İlçesi Alemdar Mahallesi'nde oturan 20 yaşındaki Hakan Yazıcı ile arkadaş oldu. Ancak genç kız, bir süre sonra Hakan Yazıcı'dan ayrılarak eski sevgilisi Fethi Meral'e döndü. Bu gelişmeler yaşanırken genç kızın arkadaşları arasında cep telefonu ve mesaj aracılığıyla tartışma başladı.

Dün gece yine mesajlaşıp görüşen iki genç, 'hesaplaşmak' için Değirmenönü Mahallesi'nde buluşmayı kararlaştırdı. Buluşma yerine Fethi Meral amcasının çocukları Ahmet Meral (24), Mehmet Meral (27) ile arkadaşı Mehmet Emin Yıldırım'ı (24) alarak geldi. Hakan Yazıcı da ağabeyi Yusuf Yazıcı, arkadaşları Metin Can (19), Fatih Özkan (21), Şevket Şahin (18), Yusuf Küçük (18), Ali Kemal Bayar (18), Mustafa Ali Ayda (22) ile geldi. Buluşan iki grup arasında kısa süreli tartışmanın ardından kavga çıktı. Bıçakların da kullanıldığı kavgada, Yusuf Yazıcı, Fethi Meral, Hakan Yazıcı ve Fatih Özkan yaralandı. Olayda yaralanan bir gencin bir işyerine kaçması güvenlik kameralarına yansıdı.

10 KİŞİ GÖZ ALTINDA

Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yusuf Yazıcı ve Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılan Fethi Meral, yapılan müdahalelere rağmen yaşamlarını yitirdi. Hastanede tedavi altına alınan Hakan Yazıcı ve Fatih Özkan'ın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Otosansit Jandarma Karakolu ekiplerinin sabaha kadar süren çalışmaları sonucu olayla ilgili 10 kişi gözaltına alındı. Kavgayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.

KARISININ KORKUSU NELER YAPTIRDI!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Bursa'nın İnegöl ilçesinde zorla bir araca bindirilerek kaçırıldığı ve bıçak tehdidiyle 237 lirasının alındığı iddiasıyla polise başvuran bir kişinin, karısından çekindiği için yalan söylediği ortaya çıktı.

YALAN SÖYLEDİĞİ SORGUDA ORTAYA ÇIKTI

İnegöl'de oturan İ.A. (37), Park Caddesi'nde, iki kişi tarafından zorla bir otomobile bindirilerek kaçırıldığı ve araç içinde bıçakla tehdit edilerek cebinde bulunan 237 lirasının alındığı iddiasıyla polise başvurdu.

İ.A. ayrıca, kredi kartından para çekmesinin ya da telefonla arayacağı ailesinden istemesinin söylendiğini, bunun üzerine cep telefonunu aracın açık camından attığını ileri sürdü.

Şüphelilerin, Mezitler mevkisinde kendisini serbest bıraktığını iddia eden İ.A'nın, sorgusunda yalan söylediği belirlendi.

İ.A'nın üzerindeki parayı harcadığını ve cep telefonunu sattığını eşine söylemekten çekindiği için yalana başvurduğu öğrenildi.

ODALARI KARIŞTIRDI TECAVÜZ ŞÜPHELİSİ OLDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Yılbaşında eğlenen Hüseyin T. sevgilisi Pendik’te 5 yıldızlı bir oteldeki odasına çıktı. Ancak arabada unuttuğu çantasını alan genç adam, dönüşte yanlışlıkla yan odaya girince olanlar oldu

Yeni yıl kutlamaları Türkiye’nin bir çok ilinde ve İstanbul’da eğlencenin üst düzeye ulaştığı etkinliklerle kutlandı. Alkolün hat safhada tüketildiği gecede İstanbul Pendik’te yaşanan bir olay ise aşırı alkolün insanın başına neler açabileceğini gösterdi. Pendik’te 5 yıldızlı bir otelde yaşanan olayda alkollü Hüseyin T, odaları karıştırınca karakolluk oldu.

GENÇ KADIN ŞİKAYET ETTİ

Yılbaşı gecesi çılgınca eğlendikten geç saatlerde sevgilisiyle 5 yıldızlı otele gelen Hüseyin T, otomobilinden bir şey almak için otoparka indi. Aşırı alkollü olan Hüseyin T, dönüşte odaları karıştırdı. Odasının kartı yan odayı da açan Hüseyin T, durumdan şüphelenmeden karanlık odaya girdi ve sevgilisi zannederek iş kadını Gül K’nın yanına yattı. İddiaya göre bir süre Gül K’nın yanında yatan Hüseyin T, yanındaki kadını soymak istedi. Neye uğradığını şaşıran Gül K, yanında hiç tanımadığı bir adamı görünce çığlık çığlığa koridora fırladı. Gül K’nın şikayeti üzerine otele gelen polis, duruma müdahale etti. Gül K. ifadesinde birden bire vücudunda bir elin gezindiğini hissedince uyandığını ve Hüseyin T’yi yanında gördüğünü söyledi. Hüseyin T’nin kendisine tecavüz etme girişimnde bulunduğunu iddia eden genç kadın şikayetçi oldu.

ANAHTAR İKİ KAPIYI DA AÇTI

Hüseyin T. de olayın yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını söyleyerek kartlı sistem oda anahtarının karıştırdığı odanın anahtarını açtığını ve sevgilisinin yanına yattığını sandığını söyledi. Odanın karanlık ve alkollü olması nedeniyle durumu fark edemediğini söyleyen Hüseyin T’nin iddiası üzerine polis kart okuma sistemini de denedi. Hüseyin T’nin söylediği gibi iki alt odanın kartının da Gül K’nın odasını açtığı görüldü. Şikayet üzerine günü karakolda geçiren Hüseyin T. akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi.

İSTANBUL'DA AKIL ALMAZ KAZA!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Küçükçekmece'de aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil önce önündeki araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanan otomobil karşı şeritteki kamyonetin üzerine düştü.Kazada kamyonette bulunan 1 kişi öldü

Kaza 23.00 sıralarında Küçükçekmece Sefaköy Halkalı caddesi Borusan otobüs durağı önünde meydana geldi. İddiaya göre Hakan T.'nin kullandığı 34 VZ 2524 plakalı otomobil aşırı hız nedeniyle aynı yönde seyreden bir otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanan otomobil karşı şeride geçerek Hüseyin Doğan'ın kullandığı 34 V 4806 plakalı kamyonetin üzerine düştü. Sürücü Doğan ile Şükrü Doğan kamyonetin önünde sıkıştı. Kamyonetin arkasında oturan Cemile Doğan, Berivan Doğan ve Hasan Doğan da yaralandı.

Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri sıkışan Hüseyin ve Şükrü Doğan'ı çıkararak hastaneye gönderdi. Şükrü Doğan hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdi. 4 kişinin tedavileri devam ediyor. Kazaya neden olduğu iddia edilen Hakan T. ise gözaltına alındı. Öte yandan Hakan T.'nin ilk çarptığı otomobilin sürücüsünün olay yerinden ayrıldığı anlaşıldı. Polis olay yerinden ayrılan sürücüyü arıyor. Görgü tanıkları bir kamyonun Hakan T.'nin kullandığı otomobili sıkıştırdığını ve kazaya sebep olduğunu iddia etti. Kaza sebebiyle sıkışan trafik olay yerinden araçların çekilmesi ve yolun temizlenmesinden sonra normale döndü.

SİNSİ KOCANIN TÖRE OYUNU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Ali Say, evden kaçan imam nikâhlı eşini bulabilmek için polise "Uyuşturucu tacirleri kaçırdı" ihbarında bulundu. Karısı bulununca onu öldürme planı yapan Say'ın senaryosunu polis ortaya çıkardı

Kadına şiddet ve töre cinayeti vakalarında sınır tanımayan Türkiye'de örneğine hiç rastlanmayan bir töre olayı yaşandı. Ali Say, altı çocuğunu da bırakarak evi terk eden imam nikâhlı karısı A. A.'yı tüm aramalarına rağmen kendi imkânlarıyla bulamayınca polise, karısını uyuşturucu kaçakçılarının kaçırdığı ihbarında bulundu. Polis, kadının uyarısı üzerine ihbarın yalan olduğunu ve Say'ın, devletin istihbarat imkânlarını kullanarak karısını bulup onu akrabalarına öldürtmek istediğini anladı. Olay şöyle gerçekleşti: 

CİNAYET PLANI YAPTI

Ali Say, sürekli dövüp baskı yaptığı A.A.'nın çalıştığı işyerinde yasak ilişkisinin olduğunu öğrendi ve kadını öldürtmeye karar verdi. İddialara göre memleketi Ağrı Patnos'tan çağırdığı akrabaları Mustafa Say, Hakan Say, Ramazan Say ve Mehmet Say'la birlikte cinayet planı yaptı. Ancak karısının nerede olduğunu bilmiyordu. Onu bulmak için kurnazca bir plan yaptı. Senaryoya göre polise, imam nikâhlı karısını uyuşturucu madde satıcılarının kaçırdığını ihbar edecek ve kadının nerede olduğu istihbaratını edindikten sonra memleketinden çağırdığı akrabalarına, karısını öldürtecekti. Say, 6 Kasım 2011'de 155 Polis İmdat hattını aradı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Muhabere ve Elektronik Şube Müdürlüğü tarafından kaydedilen konuşmada Say, "Benim adım Ali Say, birlikte yaşadığım imam nikâhlı eşim olan 30 yaşındaki Ağrı Patnoslu A. A. isimli bayan yaklaşık 3-4 ay önce evden ayrılmıştır. Ben bayana ait 0537 646 .. .. numaralı cep telefonunu aradığımda bayan bana 'Beyoğlu'nda tam bilmediğim bir yerde beni zorla tutuyor, bana zorla uyuşturucu veriyorlar. Bunlar toz işi yapıyor bana yardım et' dedi, Ben de sizi aradım. Yardım istiyorum" dedi. Ali Say, senaryosuna inandırıcılık kazandırmak için arasının iyi olmadığı Ekrem, Arife ve Reşat Turgut'un karısını kaçıran kişiler olduğunu da öne sürdü. Muhabere ve Elektronik Şube Müdürlüğü, ihbarı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne iletti. Polis, Say'ın ifadesine de başvurdu. Ali Say sinsi planını uygularken, evden kaçmasının ardından darp ve cebir raporu alan A. A., 5 Ağustos 2011'de 75. Yıl Çocuk ve Gençlik Evi Merkezi'ne yerleştirildi, ancak kocası tarafından bulunma endişesiyle bir saat sonra buradan da kaçtı. A.A. son olarak 14 Kasım 2011'de telefonda polisle görüştü. Polis, ihbarın üzerine kısa sürede bulduğu kadından en yakın polis merkezine gelmesini istedi. Ancak A.A., "Beni kimse kaçırmadı. Kocam beni tehdit ediyor, öldürtmek istiyor, beni bulmak için böyle yapıyor" dedi ve telefonu kapattı. Kadından bir daha haber alınamadı.

AİLESİ, 14 YAŞINDA VERDİ

Sabah'ın haberine göre bu görüşmeden sonra olay, polis dosyalarına narkotik olayı değil, muhtemel töre cinayeti olarak girdi ve dosya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mahir Çakallı tarafından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gönderildi. Ali Say, karısıyla ilgili haber alamayınca polisi arayıp "Karımı bulmazsanız size dava açacağım" diyerek baskı yapmaya başladı. Kadının iddiasının doğru olduğunu anlayan polis Say'ın ve akrabalarının ifadesini aldı. Say, iddiaları reddetti ancak inandırıcı gerekçeler öne süremedi. Bunun üzerine polis, kadının endişelerinin yerinde olduğundan emin oldu ve Say'ın suçladığı Ekrem, Arife ve Reşat Turgut'un ifadesini almaya bile gerek görmedi. Say hakkında da başka bir işlem yapılmadı. Ölümle tehdit edilen A.A.'nın ailesi tarafından 14 yaşında Ali Say'a verildiği ilki 15 yaşındayken olmak üzere 16 yılda altı çocuk doğurduğu öğrenildi.

KİMLİKLERİ BİLE YOK OKULA GİTMİYORLAR

Ali Say ve A. A.'nın evliliklerinden altı çocukları bulunuyor. Çocuklardan en büyüğü 16 yaşında olan B...D.... Diğer çocuklar ise 14 yaşındaki B...., 12 yaşındaki M..., 10 yaşındaki S...., 8 yaşındaki A.... ve 3 yaşındaki K..... Babaları hiçbir çocuğa kimlik çıkarmamış. İlk ve ortaöğrenimlerini yapmaları gereken çocuklar, kimlikleri çıkartılmadığı için okula gidemiyor. Çocukların durumu annelerinin evden ayrılmasından sonra iyice kötüye gitti. Babaları ile birlikte Fatih'te bir apartman dairesinde yaşayan çocuklar kendi kendilerine büyüyorlar. Babaları Ali Say bazen eve gelip biraz para bırakıp tekrar gidiyor. Çocukların en büyüğü B....'ın töreyi yerine getirmek için annesinin peşine düştüğü iddia edilirken, çoğunluğu kız olan çocukların büyükten küçüğe birbirlerine baktıkları öğrenildi. Komşular da çocukların büyük bir sefalet yaşadıklarını söyledi.