BIST 10.622
DOLAR 32,56
EURO 35,21
ALTIN 2.472,69
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

KoçSistemde ekip ruhu

KoçSistem çalışanları, İstanbul Boğazı’nda düzenlenen tekne gezisinde bir araya geldi.

Abone ol

KoçSistem iç iletişim platformu BİZ (Birlikte İnançla Zirveye)
kapsamında İstanbul Boğazı’nda düzenlenen tekne gezisine, aralarında üst düzey yöneticilerin de bulunduğu 550’ye yakın çalışan katıldı. Etkinlikte çalışanlara seslenen Koç Bilgi Grubu Genel Müdürü Mehmet Nalbantoğlu,
“Sizler, Türkiye’nin kalkınma stratejisinin temel taşlarısınız. Çünkü kalkınma, küresel dünyada artık, teknoloji üretimiyle mümkün olabiliyor” dedi.

KoçSistem çalışanları, İstanbul Boğazı’nda düzenlenen tekne gezisinde bir araya geldi. KoçSistem çalışanlarına yönelik iç iletişim platformu BİZ (Birlikte İnançla Zirveye) kapsamında organize edilen motivasyon etkinliğine, aralarında üst düzey yöneticilerin de bulunduğu 550’ye yakın çalışan katıldı. Başarılı çalışan ve ekiplere ödüllerin dağıtıldığı etkinlikte konuşan Koç Bilgi Grubu Genel Müdürü Mehmet Nalbantoğlu, çalışanlara performanslarından dolayı teşekkür etti.

Başarının, ancak liderlik ve ‘ekip ruhu’ ile kazanılacağını söyleyen Nalbantoğlu, şöyle devam etti:

“Sizler, Türkiye’nin kalkınma stratejisinin temel taşlarısınız. Çünkü kalkınma, küresel dünyada artık, teknoloji üretimiyle mümkün olabiliyor. Teknoloji sadece ekonomiyi değil, ülkenin saygınlığını, siyasi gücünü ve dünyada söz sahibi olunmasını etkiliyor. Bilgi ve iletişim teknolojilerindeki hızlı gelişmeler, Türkiye ile gelişmiş ülkeler arasındaki açığı kapatmak için bir fırsat yaratıyor. Sizlerin performansı, inancı ve yaratıcılığıyla gelişecek olan Türk bilişim sektörü, hem Türkiye’nin gelişimine destek olacak, hem de ülkemizin kurum ve kuruluşlarına ve topluma kazanç getirecek.”

Çalışanlara performanslarından dolayı teşekkür eden Nalbantoğlu, tüm çalışanları iyi birer kariyerin beklediğini söyleyerek, “Sizlere şirket olarak, harika bir çalışma ortamında, güzel bir kariyer vaadediyoruz. Aslında, iyi bir kariyer vaadini siz kendi kendinize veriyorsunuz çünkü bu yolda ilerliyorsunuz. Fark yaratacak potansiyel hepinizin içinde var” dedi.