BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Kocayı çıldırtan sözler

Adana'da, boşandığı eşini ''başkasıyla ilişki yaşadığı'' iddiasıyla bıçaklayan adamı kadının sözleri çılgına çevirmiş.

Abone ol

Adana'da, boşandığı eşini ''başkasıyla ilişki yaşadığı'' iddiasıyla 30 yerinden bıçaklayarak öldüren sanık hakkında, ömür boyu hapis cezası istendi.

Adana 5. Ağır Ceza Mahkemesinde açılan davanın iddianamesinde, Hüseyin Karaşahin'in (36), 13 yıllık eşi Dilek Saner'den (30) ''uyuşturucu bağımlılığı ve şiddetli geçimsizlik'' nedeniyle boşandığı, çocukları Hasan Gazi (12) ve Barış Karaşahin (6) ile ailesinin evinde yaşamaya başlayan eski eşini ''seni kimseye yar etmem'' diyerek tehdit ettiği belirtildi.

Eski eşini tehdit nedeniyle daha önce Hüseyin Karaşahin'e Adana Aile Mahkemesince ''6 ay eve yaklaşmama cezası'' verildiği bildirilen iddianamede, Karaşahin'in buna rağmen genç kadını tehdit ettiği, 30 Mayısta ise Ziyapaşa Mahallesi'ndeki evinde 30 bıçak darbesiyle öldürdüğü ifade edilerek, sanığın ''cinayet'' suçundan ömür boyu hapis cezasına çarptırılması istendi.

İddianamede, sanık Hüseyin Karaşahin'in ifadesine de yer verildi.

Buna göre, cinayetten sonra teslim olan Hüseyin Karaşahin, tutuklandığı mahkemede, eşinin kendisinden boşanmadan önce başkasıyla ilişkisi olduğunu öne sürerek, şunları kaydetti:

BİR YILDIR ONUNLA BİRLİKTEYİM

''Bu konuyu konuşmak için evine gittim. Alkollüydüm. Beni içeri almak istemediyse de ikna edip içeri girdim. Oğlum Barış uyuyordu. Bana 'Z.Y. ile 1 yıldır birlikteyiz, imam nikahı kıydık, onu seviyorum' deyince tartıştık ve iki tokat vurdum. 'Seni öldüreceğim' diyerek yatak odasına koştu. Ben de mutfağa gidip ekmek bıçağını aldım. Yatak odasında bir şeyler arıyordu. Kendisini iteledim. Oğlumuz Barış'ın yanına düştü. Karanlıktı, bıçakla kaç defa vurduğumu hatırlamıyorum. Ölüp ölmediğine, oğlumun uyanıp uyanmadığına bakmadan kaçtım. Çok pişmanım.''