BIST 9.976
DOLAR 34,00
EURO 38,03
ALTIN 2.834,07
HABER /  GÜNCEL

Kocaman İnönü'de ilk peşinde

Kayserispor'u 2-0'la geçerek galibiyet serisini 5 maça çıkaran Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın yüzü gülüyor.

Abone ol

Ligin ilk yarısında yapamadıklarını, ikinci yarıda başaran takımı kutlayan Kocaman "Hiç derbi kazanamadık. Bunu da İnönü'de yaşamalıyız" dedi.

Tecrübeli teknik adam, Kayseri maçı sonrası soyunma odasında oyuncularına coşkulu ve uyarılar içeren bir konuşma yaptı. Sabah gazetesinden Deniz Derinsu, Kocaman'ın sözlerinden bazı satırbaşlarını aktardı:

* Yeni Malatya yenilgisi milat oldu. Kayseri maçını da aldık. Bundan sonra önümüze, arkada bıraktığımız Yeni Malatya maçını unutmadan devam etmeliyiz. Orada dibe vurmuştuk. Burada artık zirveyle aramızda çok kısa bir mesafe var.

* Kötü gittiğimiz dönemde hep aynı şeyleri konuşuyorduk. Eksik olduğumuz konuların hepsinde şu an çok iyi durumdayız. Kadro olarak zaten en iyisiyiz. Şimdi topa daha hakimiz ve oyunu biz yönlendiriyoruz. Tüm olumlu etkenleri birleştirmeye devam ettiğimiz sürece yenemeyeceğimiz takım yok.

* Takım olarak duruşunuz alkışı hak ediyor. Tek isteğim aynı ciddiyeti sürdürmeniz. Bu bizi şampiyon yapar. Futbolun hata kabul etmediğini de unutmamalıyız.

* İlk yarıda almayı başaramadığımız her sonucu almaya başladık. Trabzon'u, Kayseri'yi yendik. Deplasmanda galibiyetler alıyoruz. Ama bu yıl derbi kazanmadık. Pazar günü İnönü'de bunu da başarmalıyız. Taraftarı güldürmeye devam etmeliyiz.