BIST 9.976
DOLAR 34,08
EURO 38,06
ALTIN 2.834,43
HABER /  SPOR

Kleberson rest çekti

Ankaragücü maçının kadrosuna alınmadığını öğrenen Brezilyalı yıldız Kleberson, resti çekti...

Abone ol

Ankaragücü maçının kadrosuna alınmadığını öğrenen Brezilyalı futbolcu, “Neden oynatılmıyorum? Eğer bir sorun varsa verin bonservisimi gideyim'' dedi.

Tigana’nın kararı
Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Kleberson yönetime rest çekti! Sambacı bügün Fortis Türkiye Kupası’nda oynanacak Ankaragücü maçının kadrosuna alınmadığını öğrenince menacer Ali Gültiken’e giderek, “Sakat değilim, neden oynatılmıyorum? Eğer benimle ilgili bir sorun varsa alacaklarıma karşılık bonservisimi verin, gideyim. Sorun çıkarmak istemiyorum'' dediği öğrenildi. Gültiken’in ise bunun teknik direktör Tigana’nın kararı olduğunu söylediği kaydedildi.

Kleberson’u satış listesine koyan Siyah-Beyazlı yönetim ise, Olympiakos ve Wolfsburg’un ısrarla istediği tecrübeli futbolcu için 3 milyon Euro’da ısrar ediyor. Sambacı için Alman ekibinin 2,5 milyon Euro önerdiği, Yunanistan’dan ise 2 milyon 750 bin Euro’luk bir teklif geldiği belirtildi. Beşiktaş’ın 3 milyon Euro bonservis bedelini veren iki takımdan birine Sambacı’yı satacağı, Kleberson’un ise Almanya’da oynamaya daha sıcak baktığı kaydedildi.