BIST 9.774
DOLAR 34,07
EURO 37,91
ALTIN 2.800,22
HABER /  GÜNCEL

Kız kardeşini kalbinden bıçakladı

Bağcılar'da içinde bir erkek bulunan otomobile bindiğini gören kız kardeşini bıçaklayarak öldürdü!

Abone ol

Bağcılar'da içinde bir erkek bulunan otomobile bindiğini gören kız kardeşi Yıldız Yardım(26)'ı bıçaklayarak öldüren kendisine engel olmaya çalışan aracı kullanan Nedim Koç(29)'u yaralayan Müslüm Y.(32) polisteki ifadesinde "Onu korkutmak istemiştim. Çok pişmanım." dedi.

Öte yandan Yıldız Yardım'ın pastanede unuttuğu cep telefonu almak için işyeri servis şoföründen yardım istediği olay anında kız arkadaşı ile birlikte telefonunu alıp işyerine dönmeye çalıştığı ortaya çıktı.

Bağcılar, Göztepe mahallesi, Maslak caddesi üzerinde bir kafeterya'nın önünde meydana gelen olayda Yıldız Yardım, kız arkadaşı Yasemin Köklü ile birlikte bir otomobile binerken ağabeyinin saldırısına uğramıştı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre "Seni o kadar koruduk kolladık, Bacımız diyerek bağrımıza bastık. Bize bunuda mı yapacaktın." diye bağıran saldırgan genç kızı bıçakladı. Bu sırada kendisine engel olmak isteyen kızkardeşinin bindiği otomobilin şoförü Nedim Koç'uda yüzünden yaralayan saldırgan olay yerinden kaçtı.

ZANLI "ÇOK PİŞMANIM"

Cinayet Büro Amirliği dedektifleri olayla ilgili başlattıkları soruşturmada olayı Yıldız Yardım'ı öldüren ağabeyi Müslüm Y.yi kısa sürede yakalandı.Polisteki ifadesinde olaydan dolayı pişmanlık duyduğunu söyleyen Müslüm Yardım "Arkadaşlarımla dolaşmak için çıktık. Benzin almak için durduğumuzda kızkardeşimin bir kız arkadaşıyla pastaneden çıktığını ve içinde bir erkek bulunan otomobile binmek üzere olduğunu gördüm. Hemen onların yanına koştum. Çok sinirlenmiştim. Onu korkutmak için elimdeki bıçağı rastgele salladım. Daha sonra oradan kaçtım. Yaptıklarımdan dolayı çok pişmanım, bir anlık sinirle yaptım. Onu öldürmek istememiştim" dedi.

CEP TELEFONUNU ALMAYA GİTMİŞ

Öte yandan polis Yıldız Yardım'ın olay sırasında kafeterya'da unuttuğu cep telefonunu almak için işyeri servis şoförü Nedim Koç'tan yardım istediğini bu nedenle arkadaşı Yasemin Köklü'yü de yanına alarak kafeteryaya geldiğini tespit etti. Yıldız Yardım ve Yasemin Köklü unuttukları cep telefonu alıp işyerine geri dönmek üzere tekrar otomobile yönlendikleri sırada olayın meydana geldiği belirtildi.Poliste işlemleri tamamlanan zanlı Müslüm Yardım adliyeye sevk edildi.