BIST 8.810
DOLAR 34,24
EURO 37,37
ALTIN 2.922,26

Kıyametin son alameti mi?

Kıyametin son alameti mi?

Dünyada son dönemde öyle şeyler yaşanıyor ki "dünyanın çivisi mi çıktı?" sorusunu akıllara getiriyor.

Kıyametin son alameti mi?

Dünyada son dönemde öyle şeyler yaşanıyor ki "Dünyanın çivisi mi çıktı?" sorusunu akıllara getiriyor.

Kıyametin son alameti mi?

TOP GİBİ OYNADI: ABD’de Dexter adlı kedi, yakaladığı fareyi dakikalarca havaya fırlatıp oynadı. Olayı gören sahibi Angelo DeSantis da bu ilginç anı kare kare fotoğraflayıp bütün dünya ile paylaştı.

Kıyametin son alameti mi?

KISKANÇLIK VAHŞETİ: Rusya’da aynı delikanlıya âşık olan iki kız arasındaki çekişme, cinayetle bitti. Aleksandra R. (15) ve aynı liseye giden Anastasya M. (15), Dmitriy adlı gence âşık oldular. Kızlar meseleyi çözmek için Anastasya’nın evinde buluştular. Tartışmada Anastasya, Aleksandra’nın boğazını keserek öldürdü. Kurbanın vücudunun boydan boya kesilip gözlerinin oyulduğu cinayet Rusya’yı şoke etti.

Kıyametin son alameti mi?

TREN İSTASYONUNDA ASLAN PANİĞİ: İngiltere’de Batı Yorkshire’da hayvanat bahçesinden kaçan bir aslan ve yavrusunun raylara indiği öğrenilince trendeki yolcular iki saat mahsur kaldı. Dünkü olayda, halktan iki kez “Aslanlar geziyor” ihbarı alan polis, alarma geçti. Yolcuların trenden inmesine izin verilmedi. Bu sırada aslanla yavrusu için bir helikopter bölgede devriye uçuşu yaptı, 12 polis arama çalışmalarına katıldı. Ancak aslanla yavrusu bulunamadı.