BIST 10.343
DOLAR 32,67
EURO 35,09
ALTIN 2.446,36
HABER /  MAGAZİN

Kıvanç Tatlıtuğ'un kapısında yatacak

Kıvanç Tatlıtuğ'un hayranı bir kız, 'gidip onun kapısında yatacağım' diyor

Abone ol

Ünlü sanatçıların hayranları sevgide sınır tanımıyor. Kıvanç Tatlıtuğ fanatiği kızın söyledikleri inanılır gibi değil. Habertürk magazin yazarı Esin Övet, Kıvanç Tatlıtuğ, hayranının kendisine söylediklerini köşesine taşıdı.

GÖRMEDEN ÖLÜRSEM GÖZÜM AÇIK GİDECEK

(...)Geçenlerde Cihangir'de bir kızla karşılaştım. Beni görünce ellerimden tuttu ve "Allah aşkına bana Kıvanç'ın adresini ver. Gidip onun kapısında yatacağım. Onu bir kere görmeden ölürsem gözüm açık gidecek" dedi.

Ağlıyor yüreği yerinden çıkacak gibi yalvarıyor... Eskiden beri bilirim ünlü isimlerin fanatiklerini. hele Emrah'ın ber hayranı vardı ki sormayın. O dönem sevgililerini arka kapılardak kaçırırdık çünkü Emrah'ın sevgililerinin saçlarını yolmak için kapılarda beklerlerdi. Kıvanç fanları daha başka. Onu sarıp sarmalamak istiyorlar. O kadar yani. Ve Kıvanç için her şeyi yapmaya hazırlar.

Hele bazıları var ki, "Kıvanç'a hayır diyecek kadın yok" diyor. Bir kere burada anlaşalım; her kadın için bu lafı söylemeyin lütfen, ağrıma gidiyor. Şahsen ben sizin gibi düşünmüyorum. Neyse, Cihangir'deki kıza da söyledim. Hiçbir sanatçının ev adresini vermek doğru ve etik değil. Lütfen bunu istemeyin. Ve hiçbir sanatçı için de canınızı ortaya koymayın."