BIST 9.771
DOLAR 33,98
EURO 37,67
ALTIN 2.728,39
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur Serhan Çeliker ile Fatma'ya ne oldu?

Kısmetse Olur yarışmacılarından Serhan Çeliker sevgilisi Fatma Nisan Kala elenince yarışmayı terketmişti. Peki Serhan ile Fatma aşkı dışarda devam ediyor mu yoksa ayrıldılar mı?

Abone ol

Kısmetse Olur evinde en çok konuşulan çiftlerden biri Serhan Çeliker ile onun ağlayarak yalvardığı 'Fatma'sı olmuştu.

Fatma Nisan Kala , Serhan için eve katılmıştı. Ancak Kısmetse Olur evinde sadece bir hafta kalabilmişti. İlk elemede yarışmacılar Fatma Nisan Kala'yı Kısmetse Olur evinden elemişti. Serhan Çeliker de Fatma'sı elenince yarışmayı kendi isteği ile terketmişti.

SERHAN İLE FATMA ŞİMDİ NE YAPIYOR?

Peki Serhan Çeliker ile Fatma Nisan Kala Kısmetse Olur evinden çıktıktan sonra aşklarına devam mı ettiler ayrıldılar mı?

Fatma Nisan Kala ile Serhan Çeliker'in instagram hesaplarına bakılacak olursa çiftin aşkı dolu dizgin devam ediyor. Her ikisi de birlikte çekildikleri fotoğrafları 'ilanı aşklarla' paylaşıyorlar.

Fatma sevgilisi Serhan Çeliker ile olan bu fotoğrafını instagramdan paylaşım altına şunu yazdı : "Sana ait olmak bu dünyadaki en güzel duygu".

Serhan Çeliker ise aynı fotoğrafı paylaştığı kendi instagram hesabında şu satırları not düştü;

-"Bir erkek ne kadar odun olursa olsun, tek bir kadın için yandığı sürece Adamdır."

Fatma Nisan Kala instagramdan paylaştığı bir diğer fotografın altına da 'Aşkımız kazandı..' yazdı.

Serhan Çeliker de instagram hesabından Fatma Nisa Kala ile olan özel karelerini paylaştı. Aşağıdaki kare onlardan biri...

Serhan Çeliker bir başka fotoğraf paylaşımı ise Fatma Nisa Kala ile geçen yıla dair.

Fotoğrafın altına Serhan "Geçen seneden bir karemiz,mutluluğumuzu tekrar yakalayıp çok daha mutlu olabiliriz,sen bana bir şans daha vermekle kalmadın sen bana nefes oldun can verdin" satırlarını not düştü.