BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Kıran kırana bir yarış

Galatasaray'da kıran kırana bir yarış. Şardan'a karşı Canaydın karşı atağa geçerek listesini güçlendirdi.

Abone ol

Galatasaray'da başkanlık yarışı iyice kızıştı. Özhan Canaydın'ın son günlerde başlattığı atakla başkanlık yarışında öne geçtiği idddia ediliyor.

Yiğit Şardan'ın oluşturduğu havaya karşı Canaydın camianın önde gelen isimlerinin desteğini bir bir aldı. Eski ağır toplar Canaydın'ın safına geçti. 4 yıllık başkanlık dönemi kötü geçse de Canaydın'a duyulan saygı ve başkanın yeni dönem için başlatılan projeleri hayata geçireceğinin sözünü vermesi duayenlerin fikrini değiştirmesine yol açtı.

Canaydın'a destek vereceğini ilan eden Adnan Polat son dakika sürpriziyle başkanın listesine girdi. Canaydın bununla da yetinmedi. Semih Haznedarığlu da listesine ekledi. İnan Kıraç'ın da desteğini aldı. Canaydın'ın listesinde BDDK'nın eski başkanı Engin Akçakoca da var.


Buna karşın Yiğit Şardan'ın Mehmet Cansun, ve Abdürrahim Albayrak bulunuyor. Taraftarın Canaydın'a olan tepkisi ne kadar büyükse Şardan'a karşı ilgisi o kadar yakın olduğu belirtiliyor. Canaydın liselilerin ve eski isimlerin desteğini alırken Şardan genç üyelerin desteğini alacak gibi görünüyor.

Kongreye ilginin artması Şardan lehine olarak kabul ediliyor. Beş başkan adayının yarışacağı seçimli olağan genel kurul saat 10.30’da başlayacak. Oy verme işlemi 12 sandıkta gerçekleştirilecek. Oy kullanma işlemi saat 15.00’te bitecek ve sayımının ardından Galatasaray Kulübü’nü 2 yıl süreyle yönetecek başkan, yönetim ve diğer kurullar belli olacak.

ÖZHAN CANAYDIN'IN LİSTESİ

Semih Haznedaroğlu, Cengiz Özyalçın, Mehmet Helvacı, Şükrü Ergün, Adnan Polat, Işın Çelebi, Celal Gürcan, Engin Akçakoca, Ali Gürsoy, Atilla Kınay, Ahmet Dadehayır, Haldun Üstünel, Tuncay Hazinedaroğlu, Fatih Gökşen, Vedat İrdel.

YİĞİT ŞARDAN'IN LİSTESİ

Özkan Olcay, Murat Ece, Mehmet Cansun, Rıfat Karakimseli, Eşref Hamamcıoğlu, Jerfi Fıratlı, Abdürrahim Albayrak, Mete Başol, Burak Elmas, Cem Ataç, Sedat Doğan, Serol Acarkan, Mümtaz Tahincioğlu, Murat Yalçındağ, Hasan Mingü.