BIST 9.577
DOLAR 33,99
EURO 37,83
ALTIN 2.821,03
HABER /  SPOR

Kimse Beşiktaşı durduramaz

Hakem hataları ve gelen cezalar Yıldırım Demirören'i daha da hırslandırdı.

Abone ol

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, çok zorlu bir maratonun başında olan futbol takımlarının her kulvarda zirve mücadelesi yapacağını söyledi.

Yıldırım Demirören, siyah-beyazlıların resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin Ekim ayı sayısında yer alan yazısında futbol takımlarının büyük başarıların adayı olduğunu ifade ederek, ''İnanıyorum ki genç ve kaliteli ekibimiz, ilerleyen haftalarda tüm eksikliklerini de giderecek, gerçek gücünü sahaya yansıtarak, her kulvarda zirve mücadelesi yapacaktır'' dedi.

''HİÇBİR GÜÇ DURDURAMAZ''

Beşiktaş'ın hedeflerine ulaşması için gece gündüz çalışırken, Beşiktaş'ın başarısını istemeyen, başarısızlıktan beslenen, bu şekilde kendilerine rayting yapan bazı çevrelerin kulübü yıpratma çabası içinde olduğunu belirten Demirören, şöyle devam etti:

''Her zaman söyledim, her zaman da söyleyeceğim; Beşiktaş'ın başarısızlığını isteyenlerin, bekleyenlerin karşısında birlik beraberlik içinde hareket edip, büyük bir aile olarak dimdik durmalıyız. Tek yumruk olan Beşiktaş camiasının karşısında, hiç kimse, hiçbir güç duramaz. Beşiktaşlılar unutmamalıdır ki; 104 yıl önce bir semt takımı olarak doğan Beşiktaş, bugünlere birlik beraberlik içinde hareket ederek gelmiş ve bir dünya markası olmuştur. Bu Beşiktaş felsefesi, bugün de yarın da tüm Beşiktaşlılar'a hep ışık tutmalı, rehberlik etmelidir.''

''SABİT GELİRİ OLAN TEK KULÜP''

Demirören, sadece futbolda değil amatör branşlardaki ve idari alandaki çalışmalarının da aynı ciddiyet ve yoğunlukta sürdüğünü söyledi. BJK Fulya Süleyman Seba Projesi'nin tüm hızıyla devam ettiğini dile getiren Demirören, ''Beşiktaş'ı diğer spor kulüplerinden ayırarak, sabit geliri olan tek kulüp yapacak olan bu proje, bir yıl sonra tamamlanacak ve Beşiktaşımız rakiplerinin çok önünde yer alacak'' dedi.