BIST 9.299
DOLAR 38,00
EURO 41,12
ALTIN 3.683,74
12°İstanbul

Kılıçdaroğlu'ndan flaş AK Parti çıkışı!

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ahmet Hakan'a yönelik saldırıyı gerçekleştirenlerin AK Parti üyesi olmasının doğrudan partiyi suçlamaya yetmeyeceğini söyledi.

Haberin devamını okumak için tıklayın.
Yorumlar 8 yorum
hatice

kim ne derse desin Kılıçdaroğlu dosdoğru bir adam

0 0 cevapla
Hakkı A.

Sayın Kılıçdarın oğlunun söylediklerine katılıyorum. Ancak saldırının bir AKP organizasyonu olduğu diğer belgeler ve ilişkilerle de sabittir kanaatindeyim.

0 0 cevapla
inanın çocuklar güzel günler göreceğiz

pkk dan sonra yeni bir terör örgütü türedi akp

0 0 cevapla
sosyalist

gazete basarlar , gazeteci döverler , satırlarla karşıt görüş olan kadınlara saldırırlar bu akp nin pkk dan ne farkı kaldı

0 0 cevapla
kırmızıalan

ben denizde ; Gezi parkında devlete kamu malına esnafa millete milli iradeye saldıranların chp li ve diğer sol örgütler olmasının chp yi doğrudan suçlamak için yetmeyeceğini ifade ediyorum. Bu gençlere gerekli önlemlerin gerekli telkinlerin çadırlar ilk kurulduğunda chp tarafından alınması gerektiğini söylüyorum. Gerçi alınlarına öpücük kondurulan geziciler telkin filanda dinlemezdi :))

0 0 cevapla
paralel kenar

özgür basınmışşş ! her türlü pisliği yayan , iftirayı atan , gazete patronlarının çıkarları için kalem oynatan özgür basın !!!! yersennnn !

0 0 cevapla
Can

Aferin Kılıçdaroğluna.

0 0 cevapla
SUAVİ

SELAHATTİN DEMİRTAŞTAN SONRA BİR DİĞER ŞOVMEN SAHNE ALIYOR VAYYY VAYYY VAYYYY.. DEMİRTAŞ BUGÜNLERDE NEREDEYSE BARIŞ GÜVERCİNİ OLUP UÇACAK DÜNE KADAR SİLAHLANIN EYLEM YAPIN SOKAKLARA DÖKÜLÜN DİYEN DEMİRTAŞ 1 KASIM SEÇİMLERİNİ DUYUNCA BARIŞTAN KARDEŞLİKTEN FALAN SÖZ EDERKEN BU DEFADA KILIÇDAROĞLU SEMPATİ TOPLAMAKSENİNİK ADINA YİNE *** YAPMAYA BAŞLADI AMA MİLLET NE DEMİRTAŞI NE DE**** BENDEN SÖYLEMESİ KILIÇDAROĞLU EFENDİ.

0 0 cevapla
Close menu