BIST 9.774
DOLAR 34,07
EURO 37,86
ALTIN 2.794,95
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu işçi bareti takıp halkı selamladı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Muğla'da seçim turları attı, işçi bareti giyip halkı selamladı!

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla'da işçi baretini giydi ve seçim turları attı. Kılıçdaroğlu Bodrum ilçesindeki konuşmasında ise "Halkın iktidarını kurmaya kararlıyım" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Muğla mitingi öncesi Bodrum'da vatandaşlarla buluştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun taşıyan özel uçak, saat 10.45'da Milas-Bodrum Havalimanı'na indi. Kılıçdaroğlu'nu CHP Muğla İl Başkanı Murat Tevfik Ülkü, milletvekili adayları Tolga Çandar, Ömer Süha Aldan, Emrah Doğu ve Nurettin Demir ve çok sayıda partili karşıladı. Kılıçdaroğlu'na CHP'li kadınlar çiçek verirken, Bafa Belediye Başkanı Zühre Dönmez, zeytin fidanı hediye etti.

Milletvekili adaylarıyla VIP salonundan çıkarak seçim otobüsüne yönelen Kılıçdaroğlu, basın mensuplarının İzmir Büyükşehir Belediyesi'ndeki operasyon ile ilgili sorulara, "Bu çok önemli bir mesele. Bunu daha sonra daha geniş kapsamlı olarak değerlendireceğiz" cevabını verdi.

Kılıçdaroğlu, havalanında Ankara ve İstanbul'a gitmek üzere bekleyen yolcuların kendisini alkışlaması üzerine el sallayarak karşılık verdi. Kılıçdaroğlu 150 araçlık konvoyla Bodrum'a hareket etti.

Bodrum'a Cevat Şakir Caddesi'nden giren konvoy geniş güvenlik önlemleri arasında seyretti. Seçim otobüsünden Bodrumluları selamlayan Kılıçdaroğlu zaman zaman kendisine verilen çiçekleri aldı. Vatandaşlarla tokalaştı. Manavlar önünden Belediye meydanına geçen konvoy burada kısa süre durdu. Kılaçdaroğlu Bodrumluları Muğla mitingine davet etti.

Kılıçdaroğlu, "Haramilerin iktidarını yıkmaya, halkın iktidarını kurmaya kararlıyım" dedi.