BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
HABER /  DÜNYA

Keskin nişancı böyle vurdu

Suriye'de hedef gözetmeksizin sivil halka ateş eden Esed'e bağlı keskin nişancıların halkı nasıl vurduğu saniye saniye görüntülendi.

Abone ol

Ölü numarası yapıyor ama nafile. Ne yaptıysa kurşunlardan kurtulamadı. Son bir gayretle koşmaya çalışırken yağan kurşunlar kameralara böyle yansıdı.

Görüntülerde sokak ortasında keskin nişancıların hedefi olan bir sivil, hareketsiz durarak kurşunlardan korunmaya çalışıyor. Daha sonra kaçmaya çalışan şahıs, peş peşe gelen kurşunlara hedef oluyor. 

DEHŞET GÖRÜNTÜ

Halep'in Selahaddin semtinde kaydedilen görüntülerde, sokakta yürüyen şahıs keskin nişancıların hedefi oluyor. Şahıs kendisini yere atarak hareketsizce bekliyor. Çevredekilerin yönlendirmesi ile yerinde sürüklenen şahısın üzerine kurşunlar yağıyor.

SON ANDA AYAĞA KALKIP KOŞUYOR AMA

Daha fazla kurşuna hedef olmamak için son bir çare ayağa kalkarak kaçmaya çalışan şahıs, keskin nişancı tarafından vurularak yere seriliyor. Göğsü, ayağı ve kolundan yaralanan kişi daha sonra muhalif askerler tarafından çekilerek, keskin nişancının göremeyeceği bir noktaya sürükleniyor.