BIST 9.109
DOLAR 34,25
EURO 37,63
ALTIN 2.918,63
HABER /  GÜNCEL

Keramet meğer peruktaymış

Eskişehir'de aylardır aranan firari sanık sonunda yakalandı. Zanlı meğer bunca zaman peruk sayesinde kaçmış

Abone ol

Eskişehir'deki ''Duman ve Köprü 1'' adlı operasyonlarda firari sanık olarak 5 aydır aranan ve peruk takarak kaçtığı belirlenen kişi ile bu kişiye yardım ve yataklık ettikleri iddiasıyla yakalanan 2 şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, çıkar amaçlı kurulan suç örgütünün lider kadrosunda yer aldığı öne sürülen Mehdi S. (32) ile bu şüpheliye yardım ve yataklık yaptıkları belirlenen Fatoş Ş. (28) ve Yunus Y. (33) ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Eskişehir'de geçen yıl düzenlenen ''Duman ve Köprü 1'' adlı operasyonlarda yakalanamayan ve çıkar amaçlı kurulan suç örgütünün lider kadrosunda yer aldığı öne sürülen Mehdi S'yi (32), Fatoş Ş. (28) ve Yunus Y. (33) ile birlikte gözaltına almıştı.

Cumhuriyet Savcılığından alınan izinle bu kişilerin ev ve otomobillerinde yapılan aramalarda, M.S'ye ait olduğu bildirilen, biri glock marka 2 tabanca, 3 şarjör, 140 mermi, 2 kama, 2 sahte kimlik, 1 sahte ehliyet, 1 küçük balta ile 1 erkek peruğu ele geçirilmişti. Mehdi S'nin yaklaşık 5 aydır peruk takarak kaçtığı bildirilmişti.