BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  EKONOMİ

Kentten yeni lezzetler

Ramazan bayramı için Kent “sevdiklerinizi gülümsetin” diye yeni lezzetler hazırladı.

Abone ol

Ramazan Bayramı, yeni heyecan ve tatlarla yine yaklaşıyor. Birbirlerini özleyenlerin buluştuğu, büyüklerin gönlünün alındığı, küçüklerin hediyelerle mutlu edildiği bayram için, Kent de “sevdiklerinizi gülümsetin” diye yeni lezzetler hazırladı: “Kent Dolce” ve “Kent Elegan”.

Kimsenin hayır diyemediği çikolata, bu bayramda “Kent Dolce” ile yepyeni bir tada dönüşecek. Kent Dolce, isteyenler için sütlü, isteyenler için de bitter çikolata ile kaplanmış olan fındık kreması ile enfes bir lezzet sunuyor. Şık kutusuyla da hediyelik ve bayram ikramları için çok ideal.

Kent, yumuşak şekere bayılanlar için de iki yeni bayram lezzeti sunuyor: Ahududu ve limon tatlarıyla süslenmiş vanilyalı Kent Elegan. Limonlu Kent Elegan, limon ve vanilya çizgileriyle süslenmiş yumuşak dış kaplamasının içinde özel bir limonlu krema dolgusu içeriyor. Ahududulu seçenekte ise limonun yerini ahududu lezzeti alıyor

Kent, tüm sevdiklerinizi gülümsetin diye, bu bayram da damak tadınıza uygun lezzetleriyle en güzel anlarınızda sizlerle olacak.