BIST 10.919
DOLAR 32,73
EURO 35,50
ALTIN 2.498,79
HABER /  GÜNCEL

Kendini bıçaklayan kocası için yardım istedi!

10 çocuk annesi kadın kocası tarafından bıçaklandı ama o polisten kendi için değil, kocası için yardım istiyordu.

Abone ol

Mersin'de esrar bağımlısı olduğu iddia edilen eşi 47 yaşındaki Ercan Oğün tarafından sağ bacağından bıçaklanan 10 çocuk annesi 46 yaşındaki Haney Oğün, kaldırıldığı hastanede ifadesini alan polise, “Ne olur kocamı uyuşturucudan kurtarın” diye yalvardı.

Alsancak Mahallesi 929 Sokak 13 numaralı evde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, esrar bağımlısı olduğu ileri sürülen Ercan Oğün, tartıştığı eşi Haney Oğün'ü sağ bacağından bıçaklayıp, kaçtı. Kanlar içinde kalan 10 çocuk annesi Haney Oğün, çocukları tarafından Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Haney Oğün, polise ifade verirken, “Ne olur eşimi uyuşturucu batağından kurtarın. O aslında çok iyi bir insan, ama uyuşturucu aldığından tanınmaz bir kişiliğe bürünüyor” diye gözyaşı döktü.

Bıçaklanan annesini hastaneye yetiştiren 30 yaşındaki Yılmaz Oğün ise kağıt ve çöp toplayarak geçim ettiklerini, babasının 13- 14 yıldır esrar bağımlısı olduğunu anlatırken, “Babam uyuşturucuyu bırakmak istiyor, ama bırakamıyor. Bize yardım edin, babamın uyuşturucudan kurtulması için yardım edin” diye dert yandı.

Ercan Oğün'ü olaydan kısa süre sonra yakalayan polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.