BIST 8.908
DOLAR 34,29
EURO 37,03
ALTIN 3.029,35
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Keçiören'de toplu iftara yoğun ilgi

Geçen yıl ilki gerçekleştirilen ve Keçiörenlileri bir araya getiren toplu iftara ilgi yoğun oldu.

Abone ol

Keçiören Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri çerçevesinde mahallelerde düzenlediği toplu iftarların ilki Ayvalı Pazar Yeri'nde gerçekleştirildi.

Ayvalı, Sancaktepe, Şehit Kubilay, Yükseltepe ve Etlik Mahallelerinden yaklaşık 2 bin kişinin buluştuğu iftar yemeğine AK Parti İstanbul Milletvekili Halide İncekara da katıldı.

Ramazan ayının güzel yanlarından birinin insanlar arasındaki birlik ve dayanışma duygularını pekiştirme özelliği olduğunu vurgulayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Mahalle iftarlarımız Keçiörenlileri aynı mekanda, aynı sofrada buluşturarak Ramazan'ın anlamına uygun dayanışma ve birlikteliklerin oluşmasına vesile olmaktadır. Şehirlerde yaşayan insanların birbirleriyle dayanışma içerisinde olmaları önemlidir. Bugün burada genci yaşlısı, erkeği kadını bir araya gelerek güzel bir birlik ve dayanışma örneği sergilemişlerdir" şeklinde konuştu.

Mahalle muhtarları adına Ayvalı Mahallesi Muhtarı Şevket Özdemir'in Başkan Ak'a çiçek verdiği iftar programının ilerleyen saatlerinde Karagöz-Hacivat ve Kukla gösterileriyle eğlenen mahalle sakinleri güzel bir Ramazan akşamı yaşadılar.

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinin dün akşamki bölümünde Türk halk müziğinin sevilen sesi Latif Doğan sevenleriyle buluştu. Belediye binasının yanındaki etkinlik alanında sahne alan Latif Doğan gece geç saatlere kadar seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle Keçiörenlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak'ın da izlediği konserin sonunda Başkan Ak, Latif Doğan'a teşekkür ederek gecenin anısına plaket verdi. Başkan Ak ayrıca
Fatih Stadı'nda Aykut Kuşkaya'nın verdiği konserin de bir bölümünü izledi.