BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Keçiören Belediyesi bayramlaştı

Keçiören Belediyesi, Ramazan Bayramı'nı coşku içerisinde kutladı.

Abone ol

Bayramların en güzel yanlarından biri olan insanların bir araya gelerek kucaklaşmaları, Keçiören Belediyesi Başkanlık binasında düzenlenen bayramlaşma töreniyle hayata geçirildi.

Her bayram geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşmaya bu yıl da binlerce kişi katıldı.

Bayramlaşma töreninde Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, misafirlerine çikolata ve kolonya ikram etti, çocuklara oyuncak hediye edip, bayram harçlığı verdi. Bayramların insanları bir araya getiren ve kaynaştıran, birlik ve beraberlik duygusunun doruğa çıktığı, manevi değeri büyük günler olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Ak, "Keçiören'de ruhuna uygun, güzelliklerle dolu bir Ramazan geçirdik. Dilleri, kültürleri farklı olan, dünyanın farklı coğrafyalarında yaşayan kardeşlerimizle bir araya geldik. Hemşehrileri buluşturduk ve binlerce Keçiörenli ile aynı sofralarda iftarlar yaptık. Temennimiz, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bu tür manevi güzelliklerin yaşanması ve yaşatılmasıdır. Milletimizin temel yapı taşları da bu değerlerimizdir.

Bayramları ruhuna ve özüne uygun yaşamalıyız. Bugün buraya gelen binlerce vatandaşımız güzel geleneklerimize sahip çıkarak bayramların en önemli özelliği olan kaynaşma ve dayanışmanın güzel bir örneğini sergilemişlerdir" dedi.