BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

KCK'nın korkunç kaos planı deşifre oldu!

Terör örgütü KCK'nın İstanbul yapılanmasına yönelik yapılan operasyonla ilgili detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Abone ol

Mahkeme kararıyla yapılan dinlemeye takılan ses kayıtlarında kaos oluşturmaya yönelik çarpıcı ifadeler yer alıyor.

2011'i 'devrim yılı' olarak adlandıran şahıslar, Türkiye'yi karıştırmak için etkili eylem çağrısında bulunuyor. Toplantıda söz alan bir şahıs, 15 Haziran sonrasının hazırlık dönemi olması gerektiğini, tabanın gerilememesi ve gerilimin giderek tırmandırılması için yoğun çaba gösterilmesini söylüyor.

Alternatif cuma namazları için çadırların kurulması gerektiğini belirten şahıs, "Seçim sonrasında bu işi bitirmek lazım" diyor. Tutuklanmadan aşırı bir biçimde çekinmemek gerektiğini belirten bir başka kişi ise, "Hiç kimse korkmasın, zaten başarırsak cezaevlerini boşaltacağız." ifadelerini kullanıyor.

Tutuklanmaya yönelik operasyonlardan sonra örgütlü oldukları mahallelerde halkın ayağa kaldırılmasını isterken, haklarında arama olanların ise Mahmur ve benzeri yerlere gönderilebileceğini ifade ediyor. Toplantıdakilerden biri kimlik taşımama, vergi vermeme ve mahkemelere çıkmamak için çözümler bulunması gerektiğini belirtirken bir diğeri, "Devletin birimlerinin işgal edilmesi lazım" önerisini yapıyor.

Bir başkası ise, "Aslında bugünden itibaren kıyamet koparmamız lazım." diye konuşuyor. Başka bir zanlı da, "Ne kadar gözükara olursak, karşı taraf da o zaman daha farklı bir tutum sergileyecektir. Çünkü önderlik şunu demişti: Diyarbakır'ı Mısır'a çevirirseniz o zaman masaya otururlar" diyor.