BIST 8.948
DOLAR 34,23
EURO 37,59
ALTIN 2.883,15
HABER /  GÜNCEL

Kaza kurşununa kurban gitti

Ankara'da bir baba sürekli evden kaçan kızını tabancayla korkutmak isterken öldürdü

Abone ol

Ankara'da taksicilik yapan 47 yaşındaki İsmail Küçük, psikolojik tedavi gören ve sık sık evden kaçan kızı 22 yaşındaki Eda Küçük'ü korkutmak isterken, ruhsatlı tabancasıyla öldürdü.

Olay, Ankara'nın Etimesgut İlçesi Eryaman semti 310. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre sürekli evden kaçan Eda Küçük, geçen çarşamba akşamı montunu giyerek evden çıkmak istedi. Taksici baba İsmail Küçük ise bu sırada evin kapısında kızını durdurup, "Nereye gidiyorsun?, bak sürekli evden gidiyorsun, yeter artık" diyerek belindeki ruhsatlı tabancasını çekti. Baba Küçük, "Bu sefer gidersen seni vururum" diyerek kızını korkutmaya çalıştı. Ancak kızı Eda, babasının sözlerine rağmen evden çıkmak istedi. Bu sırada İsmail Küçük'ün elindeki tabanca ateş aldı. Eda Küçük elmacık kemiğinden girip, ensesinden çıkan kurşun ile yere yığıldı.

Bir anda şoke olan baba İsmail Küçük, gözyaşı döküp, 112'yi aradı ve "Kızımı vurdum, ne olur acil gelin" dedi. Sağlık ekiplerinin gelmesini bekleyen baba, kızını kucağına aldı. Sağlık ekipleri geldiğinde Eda Küçük'ün öldüğü belirlendi. 3 çocuk babası taksici İsmail Küçük daha sonra polisi arayıp, "Kızımı vurdum, gelin beni alın" dedi. Olay yerine gelen polis ekiplerine ruhsatlı tabancasını veren baba Küçük, teslim oldu.

YANLIŞLIKLA VURDUM, PİŞMANIM

Evlat katili olan İsmail Küçük emniyetteki ifadesinde, "kızımın psikolojik sorunları vardı. Anti deprasif ilaçlar alıyordu. Kızım sürekli evden kaçıyordu. Psikolojisi bozuk olduğu için de fazla müdahale etmiyordum. Olayın olduğu akşamdan bir gün önce eve gelmişti. Tekrar gitmek isteyince çok sinirlendim. Korkutmak istedim, ancak silah nasıl ateş aldı, vurdum, bilmiyorum, hatırlamıyorum. Bir anda kızım kanlar içinde yere yığılırken farkettim. Canımdan bir parça gitti, çok pişmanım" dedi.

Babasının tabancasından çıkan kurşuna hedef olup hayatını kaybeden Eda Küçük'ün sık sık 'Buse' adlı kız arkadaşına gideceğini belirterek evden ayrılıp, birkaç gün sonra tekrar döndüğü öğrenildi. Adli Tıp Kurumu'na kaldırılarak otopsisi yapılan Eda Küçük, toprağa verildi. Babası İsmail küçük ise tutuklandı

SEKS İŞÇİSİNE POLİS KORUMASI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Polis, fuhuş yaptığı Maltepe sahilinde tehdit alan kadının şikayetini kabul edip kadına koruma verdi

Hız kesmeyen kadına şiddetin önüne geçmek için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı da Emniyet de önlemleri artırıyor.

Bu önlemler arasında daha önce defalarca polis ve savcılığa 'eşim ya da sevgilim beni öldürecek' diye dilekçe vermesine rağmen koruma verilmediği için öldürülen kadınlardan ders alıp bu tür tehdit altında olduğu belirlenen kadınlara polis koruması verilmesi yer alıyordu.

Bu doğrultuda İstanbul'da özel bir de birim kuruldu ve 100 polis eğitilerek çeşitli ilçelerde tehdit alan kadınların korunmasıyla görevlendirildi. İlk uygulama örneği de Maltepe'den geldi. Maltepe Sahil Yolu'nda otostop yapıp bindiği araçların sürücüleriyle para karşılığı ilişkiye giren ve fuhuş yaptığı gerekçesiyle 14 kez gözaltına alınan G.Y.'ye de koruma verilmesine karar verildi.

Akşam'ın haberine göre Maltepe sahil yolunda geçen yıl 35 seks işçisi kadın hakkında Kabahatler Kanunu ve TCK 225. maddeden işlem yapıldı. Serbest kalan kadınlar yine aynı yerlerde fuhuş yapmaya devam ettiler.

Ancak bir süre sonra kadınlar arasında 'bölge kavgası' çıktı. Seks işçilerinden G.Y. Ataşehir Polis Merkezi'ne başvurarak tehdit edildiğini söyledi. G.Y. polise yaptığı müracaatta aynı sahil yolunda otostop çeken A.B. S.Ö., B. D. ve erkek arkadaşlarının kendisini ölümle tehdit edildiğini söyledi.

18 Ekim 2011'de karakola müracaatta bulunan ve 'Can güvenliğim yok' diyen G.Y.'nin şikayet dilekçesi işleme alındı ve İstanbul Valiliği'ne gönderildi. 2 Aralık 2011'de G.Y.'nin şikayeti yerinde görülerek valilik tarafından 'Çağrı Üzerine Koruma' verilmesine karar verildi.

Yazışmaların tamamlanmasının ardından G.Y'ye polis merkezinde görevli polis koruması verildi. G.Y. artık bir tehdit ya da tehlike hissettiğinde günün her anında korumasını arayacak. Polis koruması en kısa sürede onun yanına gelerek önlem alacak.
 

KAFA KARIŞTIRAN CİNAYET

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Mecidiyeköy'de dün bir evin girişinde elleri ve ayakları bağlı ceset bulundu. Apartmanda kimse tanımıyordu. Sonra biri çıktı, "Nişanlımı taciz için eve kadar gelmişti, öldürdüm" dedi. Akşam saatlerinde ise yalan söyledikleri anlaşıldı

Mecidiyeköy'de, Gülbahar Mahallesi'ndeki bir apartmanın sakinleri, bina girişinde kanlar içinde bir ceset görüp polise haber verdi. Polis, ayakları platik kelepçeyle bağlı cesedin üzerinde kimlik bulamadı. Olayın meydana geldiği dairenin günlük kiralandığı ve bir gün önce İrfan Ç.'nin kiraladığı öğrenildi. Polis İrfan Ç.'yi buldu. Vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar vardı. Gözaltına alındı. İrfan Ç.'nin olay gecesi birlikte olduğu nişanlısı, 17 yaşındaki M.N. de gözaltına alındı.

NİŞANLIMI TACİZ EDİYORDU

Asayiş şube müdürlüğüne getirilen İrfan Ç. kendisini sorgulayan polislere "3 yıllık evliliğim 6 ay önce bitmişti. Kısa süre önce 17 yaşındaki M.N. ile tanıştım. Evlenmeye karar verdik. Yaşı küçük olduğu için halasından vekalet aldım. Yeni bir iş kurmaya hazırlanıyordum. Ancak önceki gün nişanlım yanında kaldığı halası ile kavga edip evden ayrılmış. Bunun üzerine bir günlüğüne bir ev kiralayıp birlikte kalmaya karar verdik. Olay gecesi bir şey almak için dışarı çıkmıştı. Geri dönerken peşine bir adam takılmış, evin kapısına geldiğinde onu taciz etmiş. Tam bu sırada ben kapıyı açınca nişanlım ve peşindeki adamla karşılaştım. Bana bıçak çekip saldırdı. Beni yaraladı. Ben de elinden bıçağı çekip kendimi korumak amacıyla rastgele salladım. Öldüğünü anlayınca oradan kaçtık" dedi. M.N. de anlattıklarını doğruladı

O KIZ AĞABEYİMİN YANINDAYDI
 

O ÖĞRETMEN GÖREVDEN ALINDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Bartın'da, öğrencisi ile ilişkisi olduğu iddia edilen müdür yardımcısı A.Y. idari soruşturma kapsamında görevden alındı.

Bartın Köksal Toptan Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı A.Y. iddiaya göre son sınıf öğrencisi olan kız öğrencisi ile duygusal olarak ilişkiye girince şikayet edildi. Okul yönetiminin konu hakkında Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bilgi vermesi üzerine önceki gün soruşturma açıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Cumhuriyet Savcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında A.Y., hakkında açılan adli ve idari soruşturma nedeniyle görevden alındı.


Konuyla ilgili soruşturma devam ederken, müdür yardımcısının öğrencisi ile cinsel ilişkide bulunmadığını belirten yetkililer, "Öğrenci ile duygusal bir ilişki yaşıyor. Soruşturma kapsamında idari olarak görevden alındı" dedi.

AÇTIĞI FACEBOOK HESABI SONU OLDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Pendik'te Sezer Yılmaz, 4 yıl önce kaçırarak evlendiği Beyza Yılmaz'ı 1 ve 3 yaşlarındaki kızlarının gözleri önünde silahla vurarak öldürdü. Çift arasındaki tartışmanın, genç kadının bir sosyal paylaşım sitesinde hesap açması nedeniyle kaynaklandığı öne sürüldü.

Pendik Yenişehir Millet Caddesi Yeni Petekçiler sitesi D Blok Kat 1'deki olay saat 02.00 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Sezer Yılmaz (26) ile 4 yıl önce Çanakkale'den kaçırıp evlendiği Beyza Yılmaz (19) arasında şiddetli geçimsizlik baş gösterdi. Genç çiftin, bir süre önce boşanmak istedikleri fakat 2 kız çocukları olduğu için boşanmaktan vazgeçtikleri biliniyordu.

2 MERMİ KALBİNE 1 MERMİ KAFASINA

İşten ayrıldığı için dün sinirli bir şekilde eve gelen Sezer Yılmaz, iddiaya göre eşinin Facebook adlı sosyal paylaşım sitesinde hesap açtığını öğrendi. Eşiyle bu yüzden tartıştığı öne sürülen kızgın koca evde bulundurduğu ruhsatsız silahla eşi Beyza Yılmaz'a ateş etti. İki mermi kalbine, bir mermi de kafasına isabet eden genç kadın kanlar içinde yere yığıldı. Silah seslerini duyan komşular hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bir süre sonra olay yerine gelen polis, evden çımaya çalışan Sezer Yılmaz'ı gözaltına aldı. Polis ekipleri eve girdiğinde ise Beyza Yılmaz'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Genç kadının 1 ve 3 yaşlarındaki iki çocuğu da yanı başındaydı. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahale sonrası Beyza Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

"EŞİNİN İŞTEN AYRILDIĞINI SÖYLEDİ"

Sezer Yılmaz'ın eşini vurduktan sonra Çanakkale'de bulunan babası Ahmet Yılmaz'ı arayarak durumu anlattığı öğrenildi. Ahmet Yılmaz da genç kadının babası Süleyman Topçu yanına alarak olayın yaşandığı mahalleye geldi. İki baba cesetle karşılaşınca gözyaşlarına boğuldu. Beyza Yılmaz'ın cesedi yapılan incelemelerin ardından Pendik Devlet Hastane morguna kaldırıldı.

Genç kadının babası Süleyman Topçu, "Dün kızım beni aradı. Eşinin işten ayrıldığını söyledi. Kızımın kocası ufacık çocukları bile dövüyordu. Kızımı kaçırarak almıştı. Evlenmesi için kızımım yaşını büyütmüştük" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Geride kalan iki küçük çocuk şimdilik akrabalara emanet edilirken polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

FUHUŞ EVİNDE GİZLİ KAMERAYLA KAYIT

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kartal’da fuhuş amaçlı olarak kullanıldığı belirlenen bir evin yatak odası ve banyosunda gizli kamera sistemi bulundu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri, özellikle lüks semtlerde geceliği bin 500 dolara kadın pazarladığı belirlenen bir şebekeyi takibe aldı. Yaklaşık 4 ay boyunca yürütülen teknik ve fiziki takip çalışmalarında, şüpheliler ile pazarladıkları kadınların kimlik ve adresleri tespit edildi.

Çalışmalarda müşterilerin, telefon yoluyla veya internet üzerinden şebeke üyelerine ulaştığı belirlendi. Kadınların, taksi ile adresine gittikleri veya şebeke üyelerine ait evlerde ilişkiye girdikleri erkeklerden, geceliği bin 500 lira para aldığı ortaya çıkarıldı. Bu tespitler üzerine İstanbul'un çeşitli ilçelerinde bulunan 28 ayrı adrese yönelik olarak 4 gün önce eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Operasyonlarda, 53'ü kadın 55 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Kartal'da fuhuş amaçlı olarak kullanıldığı belirlenen bir evin yatak odası ve banyosunda gizli kamera sistemi bulundu.

Şüphelilerin kamera sistemiyle, bazı müşterilerinin uygunsuz görüntülerini kaydettikleri ileri sürüldü. Şebeke üyelerinin kullandığı 8 adet bilgisayar da incelemeye alındı. İnceleme sonucunda, hangi müşterilerinin uygunsuz görüntülerini çektikleri ve eğer çektilerse de şantaj yapıp yapmadıkları araştırılacak.

Ayrıca yapılan aramalarda, şüphelilere ait çok sayıda eğlence fotoğrafları bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek işlemleri yapılan şüphelilerden erkeklere para karşılığı pazarlandıkları ileri sürülen 43 kadın sağlık kontrolüne geçirildikten sonra serbest bırakıldı. 10'u kadın 12 kişi ise sorgulamalarının tamamlanmasının ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

AİLENİN KAHREDEN SIRRI ORTAYA ÇIKTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Kadirli’de düzenlenen törenin ardından Düziçi İlçesi’ndeki Çamiçi Mezarlığı’nda toprağa verilen Fatmagül Yalçın’ın ikiz olduğu, ailesi tarafından doğumunun ardından evlatlık verildiği ortaya çıktı.

İddiaya göre, işçi emeklisi Bekir Yalçın ile eşi Elif Yalçın’ın ilk çocukları Soner’in ardından ikiz kızları dünyaya geldi. Bekir Yalçın, kızlardan birini, o güne kadar çocukları olmayan kardeşi Ömer Yalçın ile eşi Aysel Yalçın’a evlatlık verdi. Anne ve babasında kalan kızı Hayriye, evlatlık verilen kıza da Fatmagül adı verildi. Ömer Yalçın ile Aysel Yalçın’ın daha sonra Galip ve Mustafa adını verdikleri 2 erkek çocukları daha dünyaya geldi.

GERÇEK ANNE VE BABASINI BİLMİYORDU

Fatmagül’ün Ömer ve Aysel Yalçın’ı gerçek anne ve babası olarak, ikizi Hayriye’yi de kendisine çok benzemesine karşın ’amca kızı’ olarak bildiği öğrenildi. Fatmagül’ün gerçek anne ve babası Bekir ile Elif Yalçın ile ağabeyi Soner Yalçın ile ikizi Hayriye Yalçın da cenazede gözyaşlarına boğuldu. Hayriye Yalçın’ın da Fatmagül’ü ölünceye kadar amca kızı olarak bildiği de kaydedildi.

VALİ ZİYARET ETTİ

Bu arada Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, törenden sonra ise olayda yaralanan ve Kadirli Devlet Hastanesi’nde tedavisi süren Rümeysa Demirel’i ziyaret etti. Cerrah, Rümeysa Demirel’in sağlık durumunun iyi olduğunu ve psikolojik destek verileceğini belirterek, eğitim hayatında boyunca kendisine sahip çıkılacağını söyledi.

SON SÖZLERİ: YAPTIKLARIMDAN PİŞMANIN CENAZE ARABASI GÖNDERİN

Katil zanlısı Sinan Dursun’un intihar etmeden önce telefonla aradığı 155 İmdat hattında görevli polislerle yaptığı son konuşmasında pişman olduğunu ifade ettiği açıklandı. Dursun’un telefon ettiği polislere, "Yaptıklarımdan dolayı çok pişmanım. Pişmanlık duygusu içindeyim. Bana bir cenaze arabası gönderin. Okulun bahçesindeyim" diyerek telefonu kapattığı öğrenildi.

Bu arada Fatmanur Gedik’in ailesinin 4 Nisan 2011 tarihinde 17 Aralık 2012 tarihine kadar Sinan Dursun hakkında 9 kez şikayet dilekçesi verdiği de anlaşıldı.

TECAVÜZE KALKIŞAN PATRONUNU BIÇAKLADI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN[PAGE]

Antalya'da bir sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneğinde garson olarak çalışan 45 yaşındaki N.G., kendisine tecavüze kalkıştığını iddia ettiği patronu 56 yaşındaki Aydın B.'yi bıçakla ağır yaraladı.

Olay, dün saat 23.30 sıralarında Muratpaşa İlçesi Kışla Mahallesi üzerinde bulunan Aydınlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde meydana geldi. Dernekte kimsenin olmadığı ve kapatmaya hazırlanıldığı sırada derneğin işletmecisi Aydın B., iddiaya göre yanında garson olarak çalışan N.G.'ye saldırıp tecavüz etmek istedi.

Patronunun saldırısına direnen kadın, mutfaktan aldığı bıçakla Aydın B.'yi karın boşluğundan yaraladı. Kanlar içerisinde kalan patronu için taksi çağıran N.G., taksiye bindirdiği Aydın B.'yi Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürdü. Acil servis önüne gelen taksiden inen Aydın B.'nin bu sırada kalbi durdu. Patronunun yere yığıldığını gören kadın, olay yerinden kaçtı.