BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Kayseriyi Beşiktaş sevindirdi

Kayserispor İkinci Başkanı Türker Horoz, Beşiktaş'ın yenilmesini sevinçle karşıladıklarını belirtti.

Abone ol

Turkcell Süper Ligi üçüncüsü Kayserispor'da, kulüp ikinci başkanı Türker Horoz, Beşiktaş'ın yenilmesini sevinçle karşıladıklarını belirterek, ''Adalet yerini bulmuştur'' dedi.

Türker Horoz,  kupada yenme başarısı gösterdikleri Beşiktaş'a lig maçında yenildiklerini hatırlatarak, bu yenilgide hakem hatalarının etkisini bulunduğunu
savundu.

Dün akşam Beşiktaş'ın Konyaspor'a yenilmesinin kendilerini sevindirdiğini ve puan farkını açmak için önemli bir avantaj yakaladıklarını kaydeden Horoz, en yakın takipçilerinin aldığı bu sonucu, daha önce hakem hatalarından dolayı uğradıkları haksızlığın bir anlamda telafisi gibi değerlendirdiklerini söyledi.

Yarın Samsun'da zor bir maça çıkacaklarını ve gelinen noktada maçın öneminin bir kat daha arttığını belirten Horoz, şöyle konuştu: ''Samsunspor için hayati önem taşıyan bir maça çıkacağız. Fakat bizim de UEFA yolunda puan kaybına tahammülümüz yok. Beşiktaş'ın yenildiği haftada diğer takipçimiz Trabzonspor'un da puan kaybedeceğini düşünüyoruz. Böyle bir atmosferde çıkacağımız maçtan kesin galibiyet bekliyoruz. Teknik heyet vefutbolcuların gösterdiği hırs ve performans bizi rahatlatan en önemli unsur.
Güzel futbolumuzu Samsun'da da ortaya koyarak haklı bir galibiyet alacağız.''
Türker Horoz, bundan sonra tüm maçlarını kazanarak UEFA Kupası'na
katılmayı garantilemek istediklerini bildirdi. Samsun'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a tepki duyulduğu şeklinde bazı duyumlar aldıklarını dile getiren Horoz, ''Hocamızın kişiliği ve karakteri herkes tarafından biliniyor. Belki bazı taraftarlar hocamıza tepki gösterecek ama biz Samsunspor taraftarının centilmenliğinden asla şüphe duymuyoruz'' diye konuştu.
Öte yandan, Kayserispor kafilesi, kulübe ait özel otobüsle Samsun'a hareket etti.