BIST 9.900
DOLAR 34,12
EURO 38,13
ALTIN 2.876,39
HABER /  SPOR

Kayserispor ligde mutsuz

Ertuğrul Sağlam Rize maçının ardından bu kadar basit goller yememeliyiz diye konuştu

Abone ol

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, 2-1 galibiyetleriyle sona eren Kayserispor maçıyla ilgili olarak, ''Kazanmamız gereken bir maçtı, 3 puan aldık'' dedi. Susiç, ligin güçlü ve başarılı takımlarından Kayserispor'u yendikleri için mutlu olduklarını belirterek, ''Futbolcularım ellerinden gelenin en iyisini sahaya yansıttı. Kazanmamız gereken bir maçtı, 3 puan aldık'' diye konuştu.

Çaykur Rizespor'a gelmeden önce takımı tanımadığını ifade eden Susiç, ''Açıkçası güçsüz olduğunu düşünüyordum. Daha önce birlikte çalıştığım bazı futbolculara güvenerek buraya geldim, ama gördüm ki son derece başarılı ve kaliteli futbolculardan oluşan bir ekip. İlerleyen haftalarda bu futbolcu arkadaşlarımla birlikte daha iyi işler başaracağız'' dedi.

KAYSERİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ SAĞLAM

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ligdeki hedefleri doğrultusunda kazanmaları gereken bir karşılaşmayı kaybettiklerini belirterek, ''Bunun için üzgünüz. Maçın değerlendirmesine bakıldığında iki tane duran toptan çok basit gol yememiz maçı bırakmamıza, kaybetmemize neden oldu. Büyük hedeflerden bahsederken böyle basit ve kolay goller yemek bizim takımımıza yakışmadı'' diye konuştu.

Bu karşılaşmadan gerekli dersleri çıkarıp bundan sonraki karşılaşmalarda bu hataları yapmamaları gerektiğini kaydeden Sağlam, şunları söyledi: ''Bu yoğun maç trafiğinde de bazı oyuncu değişikliklerine gitmek zorundaydık. UEFA Kupası'nda son derece üst düzey bir maç yaptıktan sonra, yorucu bir yolculuğun ardından Türkiye'ye döndük. Böyle durumlarda kadromuzdaki diğer futbolcularımızı da kullanma zorunluluğu ortaya çıkıyor. Bu dönemde de yeni oyuncularla birlikte bazı sıkıntılar ortaya çıkıyor, ama üst kulvarda da mücadele etmek istiyorsak ligde, Türkiye Kupası'nda ve UEFA Kupası'nda yolumuza devam etmek istiyorsak bütün futbolcularımızı bu mücadelenin içine sokmak zorundayız.''