BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Kayserispor hedef belirledi

Ligin ikinci yarısında yaptığı 6 maçı da kazanan Kayserispor'da yeni hedef belirlendi.

Abone ol

Ligin ikinci yarısında yaptığı 6 maçı da kazanan Kayserispor'da yeni hedefin ''7'de 7'' olduğu bildirildi.
    
Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında yaptıkları tüm maçları kazandıklarını, yeni hedeflerinin de 7. maçı kazanmak olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
    
''Ligin ikinci yarısında Vestel Manisaspor, Konyaspor, Kasımpaşa, Beşiktaş, Gaziantepspor ve Ankaraspor ile yaptığımız 6 karşılaşmadan da galibiyet aldık. Başarılı bir çıkış yakaladık. Yeni hedefimiz 7'de 7 yapmak. Denizlispor ile kendi sahamızda yapacağımız maçı da kazanarak 7. galibiyetimizi de alacağımıza inanıyorum. Ankaraspor karşısında 3-0 galip gelen futbolcularımızı da kutluyorum.''
    
Şahin, Fortis Türkiye Kupası'nda Gençlerbirilği OFTAŞ Spor ile Çarşamba günü Kayseri'de yapacakları maçın hazırlıklarına başladıklarını da belirterek, ''Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u yenerek yarı finale çıkmak istiyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u yenerek yarı finale çıkacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Kayserispor-Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçında açık tribün biletlerinin 2 YTL, kapalı tribün biletlerinin ise 10 YTL'den satılacağı bildirildi.