BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22

Kaymakamın veda gözyaşları

Kaymakamın veda gözyaşları

Tokat'ın niksar ilçesi kaymakamı uğur turan’ın yeni görev yerine gidişi nedeniyle ilçede veda yemeği düzenlendi. yaklaşık 200 kişinin katıldığı veda yemeğinde bir konuşma yapan kaymakam turan duygusal anlar yaşadı ve mikrofon başında gözyaşlarını tutamadı.

Kaymakamın veda gözyaşları

Tokat'ın Niksar İlçesi Kaymakamı Uğur Turan’ın yeni görev yerine gidişi nedeniyle ilçede veda yemeği düzenlendi. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı veda yemeğinde bir konuşma yapan Kaymakam Turan duygusal anlar yaşadı ve mikrofon başında gözyaşlarını tutamadı.

Kaymakamın veda gözyaşları

Niksar’da 6 yıl önce göreve başlayan Uğur Turan, Gaziantep’in Şahinler İlçesi’ne kaymakam olarak atandı. Kaymakam Uğur Turan için ilçede veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Tokat Valisi Şerif Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, kaymakamlar, belediye başkanları ve yaklaşık 200 kişi katıldı.

Kaymakamın veda gözyaşları

Davetlileri kapıda karşılayan Kaymakam Turan, ilçede görev yapmaktan dolayı çok memnun kaldığını söyledi.

Kaymakamın veda gözyaşları

Konuşmasında Niksar’ı ve ilçe sakinlerini çok özleyeceğini belirten Turan, konuşmasının son bölümünde duygulanarak gözyaşlarını tutamadı. Yanında bulunanlara sarılarak ağlayan Turan, davetlilerden özür dileyerek konuşmasını kesmek zorunda kaldı. Kaymakamın duygulu konuşması sırasında çok sayıda davetli de gözyaşlarını tutamadı.