BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Kayıp sevgililer ölü bulundu

5 gündür kendilerinden haber alınamayan iki sevgilinin uçurumdan yuvarlanarak öldükleri öğrenildi.

Abone ol

Kkonya’nın Akşehir İlçesi’nde 5 gündür haber alınamayan İnşaat Mühendisi 47 yaşındaki Erol Peker ile birlikte yaşadığı 30 yaşındaki Nihal Sönmez'in, Cankurtaran köyü yakınlarında otomobil ile yuvarlandıkları 3 kilometrelik uçurumun dibinde cesetleri bulundu.
     
Akşehir ilçesinde yaşayan İnşaat Mühendisi Erol Peker ve sevgilisi 30 yaşındaki Nihal Sönmez, geçen pazartesi günü 42 U 0009 plakalı otomobili kiralayarak, tatil için Antalya’ya gitti. Çarşamba günü döneceklerini söyleyen Peker ve Sönmez’in dönmemesi üzerine, kendilerine ulaşamayan yakınları durumu polis ve jandarmaya bildirdi. Güvenlik güçleri olayla ilgili araştırma başlatırken, Erol Peker’in akrabası Avukat Kasım Özer de dürbünle yol kenarındaki uçurumları taradı. Kasım Özer, dün akşam saatlerinde Akşehir- Yalvaç Karayolu’nun 12'nci kilometresindeki Harlak Mevkii'nde kaza yapan bir aracın parçalarını gördü.
     
Durumun emniyet güçlerine bildirilmesinin ardından gelen Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerin yaptığı incelemede, bir otomobilin 3 kilometrelik uçurumun dibinde olduğu anlaşıldı. Uçurumun dibinde inen ekip, İnşaat Mühendisi Erol Peker ve birlikte yaşadığı Nihal Sönmez’in cesetlerini buldu. Uçuruma yuvarlanan otomobildeki Peker ve Sönmez’in araçtan dışarıya fırladıkları belirlendi.
     
Gece karanlığında başlatılan çalışma sırasında mühendisin yakınları kazazedelerin sağ olabileceği umuduyla bekledi. Akşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü arama kurtarma timi, askerler ve çevreyi bilen Cankurtaran Köyü’ndeki vatandaşların yardımıyla uçurumun dibinden halatlarla güçlükle çıkarılan cesetler, cenaze aracı ile Akşehir Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.