BIST 10.395
DOLAR 32,70
EURO 35,12
ALTIN 2.448,13
HABER /  GÜNCEL

Kayıp kızlarda büyük ihmal

İki kız çocuğu 7 gündür kayıp. Aileler sokak sokak kızlarını arıyor. Bu acıya bir de bu ihmal eklendi.

Abone ol

İNTERNETHABER-  Cansu, evine gittiği Büşra'yla odasında bir süre oturup sohbet etti. Annesi işe gittikten sonra "Temizlik yapacağız, evde durma" diyen Büşra, babasının da dışarı çıkmasını sağladı. Sonrasında ise iki kız kayboldu

Biri 13 diğeri 14 yaşında. Büşra ve Kübra'dan 7 gündür haber alınamıyor. Aradan 7 gün geçti ve hala kızların evlerindeki bilgisayar incelemeye alınmadı.

BİLGİSAYAR HALA İNCELENMEDİ

İstanbul Bağcılar'da oturan aileler perişan halde. Bilinmezlik hali anne ve babaları mahvetmiş drurumda. Çaresizlik ve çocuklarının akibetini bilememenin acısı onları yakıyor.

Onların bir başka acıları da polisin olayla ilgili vurdum duymazlığı. Haberin basında yer almasından sonra Emniyet, daha fazla ilgilenmeye başladı.. Ancak alınan mesafe skandal nitelikte.

[PAGE]



Kızların internetle çok fazla haşır neşir olduğu biliniyor. Olay basına hafta sonu yansıdı. Aradan toplam 7 gün geçti ancak polis önemli ipuçları barındırabilecek bilgisayarlar için eve gidip incelemeye almadı.

[PAGE]



Anne Ayşe Ertav sokak sokak ilçeleri gezerek kızlarının fotoğraflarını halka gösteriyor. Ancak şu ana kadar kızları tanıyan kimse çıkmadı.

[PAGE]



Bakırköy'de bir evde görüldüğü yönündeki ihbar aileleri heyecanlandırdı. Polis eve baskın düzenledi. Aileler ihbarın boş çıkmasıyla büyük hayal kırıklığı yaşadılar.

[PAGE]

Cansu'nun babası Mehmet Bal, kızı arkadaşı Büşra'nın internet üzerinden arkadaş edindiklerini ve kendilerini 20'li yaşlarda tanıttıklarını öğrendiğini belirterek “Küçük oğlum Caner olay günü ablası Cansu'nun telefon görüşmesine tanık olmuş. Telefon görüşmesinde kızım karşısındakine tamam geliyoruz demiş. Tek bildiğimiz bu” diye konuştu.

[PAGE]

Acılı baba Salih Ertav, son zamanlarda bilgisayar başında fazla vakit geçirdiklerine dikkat çekiyor. Ertav, kızlarının internetten tanıştıkları kişilerce kaçırıldıklarını düşünüyor.