BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  DÜNYA

Katliamcılar öldürüldü!

Sina Yarımadası'nda meydana gelen bombalama olaylarının şüphelilerinden 3'ü, öle ele geçirildi

Abone ol

Mısır'ın tatil beldesi Sina Yarımadası'nda meydana gelen bombalama olaylarının şüphelilerinden 3'ü, polis tarafından ölü olarak ele geçirildi.

Yetkililer, "Sina'daki bombalama olayları nedeniyle aranan 3 kişi, Sina'nın kuzeyinde düzenlenen operasyonla öldürüldü" açıklamasında bulundu.

Mısır polisi, Sina Yarımadası'nda meydana gelen bombalı saldırılarla bağlantısı olduğu ifade edilen 3 şüpheliyi ölürdü. Yetkililer, "Sina'daki bombalama olayları nedeniyle aranan 3 kişi, Sina'nın kuzeyinde düzenlenen operasyonla ölü olarak ele geçirildi" şeklinde açıklama yaptı. Bu arada öldürülen kişilerin Atwan ve Radi El Swerki olduğu ve Dahab'taki saldırıları gerçekleştiren Atallah El Swerki'nin kardeşleri olduğu bildirildi. Diğer kişinin ise kimliğine ilişkin bir bilgi verilmedi. Operasyon sırasında öldürülen 3 kişinin Sina'daki bir çiftliğe saklandıkları ve polisin çevrelerini sarmasının ardından saatlerce direniş gösterdikleri dile getirildi. Yaşanan silahlı çatışmanın ardından polis, 3 şüpheliyi de ölü olarak ele geçirdi. Bu arada 24 Nisan tarihinde Sina Yarımadası'nda gerçekleştirilen bombalı saldırıda, aralarında çok sayıda yabancı turistin de bulunduğu 20 kişi hayatını kaybetmişti.