BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Katliam gibi kardeş kavgası

Hatay'da kardeşlerin arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada silahlar konuştu. Olayda ortalık kan gölüne döndü.

Abone ol Alınan bilgiye göre; olay Hatay'ın Kırıkhan ilçesi Çamızkışlaşı köyünde Kızıltaş ailesi arasında yaşandı. Olayda 3 kişi öldü.

Kızıltaş kardeşler arasında arazi anlaşmasızlığı yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüşünce kardeşler, önce sopalarla ve taşlarla bir birlerine saldırdı. Daha sonra Mehmet Kızıltaş, ruhsatsız silahıyla kardeşlerine ve yeğenlerine ateş açtı.

Mehmet Kızıltaş'ın silahlı ateş sonucunda yeğenlerinden Sait ve Ejder olay yerinde öldü. Kardeşi Sait Kızıltaş ise kaldırıldığı Antakya Devlet Hastanesi'nde bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kardeşlerin arazi anlaşmazlığındaki silahlı kavgasında İbrahim Kızıltaş ağır yaralanırken Fikret Kızıltaş da ayağından yaralandı.

Kırıkhan'ın Camızkışlası köyüne giden Yalangoz Jandarma Karakolu ekipleri, yaralıları ambulanslarla Kırıkhan Devlet Hastanesi'ne gönderdi.

Yaralılar, Kırıkhan Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelerin ardından Antakya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ayağından yaralanan Fikret Kızıltaş ortopedi servisinde tedavi altına alınırken durumunun ağır olduğu bildirilen İbrahim Kızıltaş'ın durumu ciddiyetini koruduğu için yoğun bakımda tutulduğu bildirildi.

Kızıltaş ailesi ve köylüleri Antakya Devlet Hastanesi'ne akın etti. Hatay Emniyet Müdürlüğü hastanenin içinde ve bahçesinde yoğun güvenlik önemli aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, silahla 1 kardeşini ve 2 yeğenini öldüren, 2 kardeşini de yaralayan Mehmet Kızıltaş'ı arıyor.